Wat is cambio autodelen?

Wat is cambio autodelen?

Een auto waar en wanneer jij dat wil. Jij rijdt, cambio doet de rest.

Cambio autodelen is de ideale oplossing voor wie weinig rijdt.Een auto wanneer je wil!
Je cambio-kaart geeft je toegang tot onze cambio-wagens. Die kan je gebruiken wanneer en voor zolang jij dat wil : frequent of slechts sporadisch ... voor één uur, enkele uren, een dag of langer. Aan jou de keus. Je betaalt enkel als je een cambio-auto gebruikt, niet als hij stilstaat!

Bij jou in de buurt!
Cambio gebruik je ook waar je wil. Verschillende types wagens (van kleine stadswagens tot grote bestelwagens) staan voor jou klaar ... in jouw buurt, maar ook elders in België. Van familiebezoek tot kleine verhuis ... de gepaste auto staat voor je klaar. Ontdek ons aanbod aan wagens en standplaatsen elders op deze site.

Jij rijdt, cambio doet de rest!
Cambio autodelen verlost je van alle kopzorgen die een eigen auto met zich meebrengt. Onderhoud, herstellingen, verzekering ... wij nemen alles voor onze rekening.

Gedaan met zoeken naar parkeerplaats
Elke cambio-wagen heeft een gereserveerde standplaats. Je haalt de wagen af op deze plek en zet hem op diezelfde standplaats terug bij het einde van je rit. Klaar voor de volgende gebruiker. Zoeken naar een parkeerplaatsje in de buurt behoort tot het verleden.

Heb je nog andere vragen of wil je graag persoonlijk advies?

cambio Wallonie
Klantendienst

Rue Buisson St-Guibert 1b 
5030 Gembloux
Openingsuren
ma - vr: 9u - 17u30
Telefoon +32 81 62 50 91
E-Mail wallonie@cambio.be
Meer informatie over cambio Wallonië kunt u hier vinden.