Openbaar Vervoer en Mobiliteit

Taxistop

Taxistop is sinds 1978 actief in België onder het motto "meer met minder". De maatschappelijke doelstelling van Taxistop bestaat erin projecten te realiseren die de bestaande middelen (waaronder dus ondermeer de wagen) beter benutten ...
In de loop van de jaren werden talrijke diensten opgestart. Autodelen vormt hierbij de jongste telg van de familie!

VAB

VAB is structureel partner én aandeelhouder binnen cambio. Het VAB callcenter zorgt er bovendien voor dat cambio-klanten ook 's avonds en in de weekends telefonisch wagens kunnen reserveren en dat zij 24u/24 en 7dagen/7 bij cambio terecht kunnen in geval van eventuele problemen.

NMBS-holding

Precies omwille van de complementariteit tussen autodelen en het openbaar vervoer besliste de NMBS-holding om mee in het cambio-project te stappen. De NMBS-holding werd op 09/12/2009 mede-aandeelhouder van cambio Belgium. De NMBS-holding is niet alleen aandeelhouder maar biedt ook parkeerplaatsen aan op de parkings van heel wat grote treinstations in België. Op die manier verzekert cambio zich van nieuwe uitbreidingsmogelijkheden.

De Lijn

Precies omwille van de complementariteit tussen autodelen en het openbaar vervoer besliste De Lijn mee in het cambio-project te stappen in Vlaanderen. De Lijn is dan ook structureel partner én aandeelhouder binnen cambio Vlaanderen.

MIVB

Precies omwille van de complementariteit tussen autodelen en het openbaar vervoer besliste de MIVB mee in het cambio-project te stappen in Brussel. De MIVB is dan ook mee aandeelhouder van cambio Brussel en werkt volop mee aan de promotie en de uitbreiding van dit succesvolle concept.

TEC

Van bij de opstart van cambio werken de TEC en cambio nauw samen. Zo heeft cambio zijn eigen loket in het "Maison du TEC", het informatiecentrum van de TEC in Namen. Daarnaast wordt er ook samengewerkt op vlak van communicatie en promotie.