Cambio maakt het je gemakkelijker!

Cambio maakt het je gemakkelijker!

De cambio-kaart

De cambio-chipkaart is strikt persoonlijk. Met deze kaart kunt u de gereserveerde auto openen. De boordcomputer vraagt u ter controle uw pincode. Nadien kan u de wagen starten. Nog handiger, is uw MoBIB-kaart van de MIVB te gebruiken om onze wagens te openen. Zo heeft u minder kaarten in uw portefeuille.

Wij geven u ook de mogelijkheid om voor een poolkaart te opteren waarbij verschillende medewerkers afwisselend één enkele kaart gebruiken.


24u/24 reserveren

Een reservatie maken kan telefonisch, via onze website of met de cambioApp beschikbaar op smartphones (IOS en Android). U kan een auto reserveren voor een uur, maar ook voor meerdere dagen of weken. U kan al maanden op voorhand reserveren, maar ook gewoon lastminute en dit 24u/24 en 7d/7.


Overal reserveren

Bij het begin van de reservatie zal de gereserveerde wagen beschikbaar zijn voor u aan een door u gekozen standplaats. U moet de wagen vóór het einde van de reservatie aan dezelfde standplaats terugbrengen.

U kan in elke cambio-stad een wagen huren. Zo kan u vandaag een auto huren in Gent, morgen in Brussel en overmorgen in Namen. Een extra weetje... bij elke reservatie kan u een ander type wagen kiezen.


Facturatie

Elke maand sturen wij u een gedetailleerde factuur op. Daarin worden alle reservaties van elke ingeschreven medewerker weergegeven. U vindt er de nodige details terug, zoals de naam van de bestuurder, het begin- en einduur van de rit, het aantal afgelegde kilometers en natuurlijk de prijs van uw ritten.