Reserveren

Reserveren

Reserveren kan met de cambioApp, via het internet of telefonisch ... 24 uur op 24 ... op het laatste nippertje of lang op voorhand. En dit voor zolang je de auto nodig hebt: voor een uur, enkele uren, een dag, een week of langer.

Met de cambioApp
Met je smartphone reserveer je snel een wagen. Je kan ook gemakkelijk een reservatie aanpassen of annuleren. Je hoeft enkel de app te downloaden in de Playstore (Androïd) of de Appstore (Iphone).

Via internet
Door op de site in te loggen met je gebruikersnaam en paswoord krijg je toegang tot je persoonlijke mycambio-pagina's. Daar kan je met enkele muisklikken je reservaties maken en wijzigen. Via mycambio kan je ook je contactgegevens wijzigen en heb je ook toegang tot andere nuttige zaken zoals bijvoorbeeld je cambio-facturen.

Telefonisch
De cambio reservatie-centrale is 24u/24 en 7d/7 bereikbaar op het nummer 02.505.40.40. De cambio-medewerkers helpen je graag verder om een nieuwe reservatie te maken of een bestaande reservatie te verlengen, in te korten of te annuleren. Ook met klachten of in geval van pech of ongeval kan je bij ons telefonisch terecht. Het telefoonnummer vind je terug op de achterzijde van je cambio-kaart.

Lees verder... Rijden