de mobiele versie van de website

Nieuws

(Vlaanderen)

Cambio proefaanbod

Ben jij ook n van die vele mensen wiens auto meer stil staat voor de deur dan dat hij rijdt en vind je het ook onzinnig nog langer zoveel geld te investeren in die auto die je uiteindelijk zo weinig gebruikt? Probeer cambio dan gewoon ook zelf even uit en ontdek de vele voordelen van cambio autodelen dankzij ons proefaanbod : je zal merken dat cambio je heel wat geld bespaart, maar dat het ook een heel flexibel en makkelijk alternatief is voor die 'eigen auto voor de deur'. En een alternatief waarmee je ook nog eens je steentje mee bijdraagt tot een leefbaarder stad om in te wonen. En daar winnen we allemaal mee ...


Proefaanbod Cambio geeft je 3 maanden gratis toegang tot haar wagens - pas na afloop van die proefperiode betaal je je instapkosten en betaal je vanaf dan ook je maandelijkste abonnement. Die eerste 3 maanden kan je cambio dus even uitproberen en betaal je enkel voor je eigenlijke gebruik (gereserveerde tijd en gereden kilometers). De ideale manier dus om zonder enig risico uit te testen of cambio wel degelijk aan jouw verwachtingen voldoet.

Wil je cambio blijven gebruiken na die proefperiode? Heb je bovendien een (betalend) jaarabonnement van De Lijn? Dan hebben we nog een extraatje voor jou : stuur ons een copy of scan van je jaarabonnement en je krijgt - met dank aan De Lijn - nog 12 maanden gratis cambio-abonnement er bovenop.

Ons proefaanbod concreet : bij instap betaal je enkel de financieringsbijdrage (een bedrag dat elke cambio-gebruiker bij wijze van waarborg betaalt bij instap, maar dat je sowieso terugbetaald krijgt bij uitstap). De 1e drie maanden worden enkel je ritten aangerekend. Horen wij niks van je, dan blijft jouw aansluiting lopen en krijg je na afloop van die proefperiode de instapkosten gefactureerd. Vanaf dat moment betaal je ook je maandelijks abonnementsgeld. De eerste 3 maanden abonnementsgeld krijg je van ons dus cadeau. Beslis je echter uiterlijk 3 maand na inschrijving om terug uit cambio te stappen, dan volstaat het ons dit even te laten weten. Wij zetten dan jouw aansluiting stop en betalen je de door jou betaalde financieringsbijdrage terug.

Dit proefaanbod loopt automatisch voor alle inschrijvingen in Vlaanderen en is dus geldig voor iedereen die zich aansluit tussen 22 september en 30 november 2014. Je kan je online inschrijven door te klikken op "klant worden" in het linkerbovenmenu.

Wens je eerst nog meer info over cambio? Vraag dan de folder aan.

Klik hier en informeer ook vrienden, kennissen of familie die mogelijk genteresseerd zijn in dit proefaanbod.-- actie geldig vanaf 22 september tot en met 30 november 2014 / enkel voor cambio Vlaanderen en enkel voor Start en Bonustarief (Comfort-tarief = 8 euro korting op maandelijks abo tijdens eerste 3 maand van de aansluiting) / enkel voor nieuwe klanten - niet geldig bij reactivatie van oude dossiers -- -- deze actie kan gecumuleerd worden met andere lopende acties van cambio --

Standplaats in mijn buurt