de mobiele versie van de website

Partners

Overige partners

Olympus Proeftuinen

Olympus onderzoekt welke rol elektrische voertuigen kunnen spelen binnen de 'genetwerkte mobiliteit' en is een project binnen het kader van de Vlaamse Proeftuinen (met financile steun van de Vlaamse overheid).

Meer info over Olympus

Blue-Bike: jouw fiets aan het station


Museumbezoek in Gent? Afspraak in Leuven? Opleiding in Kortrijk? Voorstelling in Brussel? Citytrip in Luik?

Maak het jezelf gemakkelijk en neem een Blue-bike kaart.

Met n lidkaart kan je aan heel wat treinstations met een Blue-bike vertrekken. Met deze comfortabele en veilige stadsfiets geraak je precies op je bestemming. Je houdt je kaart voor de kaartlezer en klaar: de Blue-bike zal de jouwe zijn tot je weer terugkeert naar het station.

Simpel, handig en snel. Registreer je eerst online, waarna je Blue-bike kaart enkele dagen later in je bus valt. Hiermee kan je overal 24/7 tot 2 Blue-bikes meenemen. Een jaarkaart kost 10, een rit 3 per 24 uur.
Als cambio-gebruiker ontvang je bij registratie 2 gratis ritten. Vraag je code aan bij de cambio klantendienst en registreer je hier bij Blue-Bike.

Op 7 locaties zijn ook de eerste elektrische Blue-bikes gelanceerd. Blue-bike is een initiatief van de NMBS-holding en FIETSenWERK en wordt gesteund door de Federale en Vlaamse Overheid en de Nationale Loterij.
Standplaats in mijn buurt