Reserveren

Reserveren kan je altijd en overal. Zowel met de cambioApp, via internet of telefonisch ... 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Reserveren kan op het laatste nippertje of lang op voorhand. En dit voor zolang je de auto nodig hebt: voor een uur, enkele uren, een dag, een week of langer.

Met de cambioApp
Met je smartphone reserveer je snel een wagen. Je kan ook gemakkelijk een reservatie aanpassen of annuleren. Je hoeft enkel de app te downloaden in de Playstore (Androïd) of de Appstore (Iphone).

Via internet
Door op deze site in te loggen met je gebruikersnaam en paswoord krijg je toegang tot je persoonlijke mycambio-pagina's. Daar kan je met enkele muisklikken je reservaties maken en wijzigen. Via mycambio kan je ook je contactgegevens wijzigen en heb je ook toegang tot andere nuttige zaken, zoals bijvoorbeeld je cambio-facturen.

Telefonisch
De cambio reservatie-centrale is 24u/24 en 7d/7 bereikbaar op het nummer 02/505.40.40. Het telefoonnummer vind je terug op de achterzijde van je cambio-kaart. De cambio-medewerkers helpen je graag verder om een nieuwe reservatie te maken of een bestaande reservatie te verlengen, in te korten of te annuleren. Ook met klachten of in geval van pech of ongeval kan je bij ons telefonisch terecht.


Lees verder ...
Zo werkt het : inschrijven - reserveren - rijden