Een wagenpark op uw maat

Uw cambio bedrijfswagenpark

Moeten u of uw collega's van tijd tot tijd op dienstverplaatsing met de wagen?

Misschien worden de mensen binnen uw bedrijf, dienst of organisatie verwacht de eigen wagen te gebruiken voor dienstverplaatsingen?
Dat is niet altijd evident, vooral niet voor die medewerkers die normaal gezien niet met de wagen naar het werk komen. In sommige gevallen kan dat tot problemen leiden in geval van schade, ongevallen,... Dankzij cambio hoeven uw medewerkers niet langer hun eigen wagen te gebruiken voor verplaatsingen binnen de werkcontext.


Of misschien heeft uw bedrijf of uw dienst daartoe een eigen wagenpark ter beschikking... waarbij op rustigere momenten diverse wagens aan de kant staan en u op piekmomenten auto's te kort heeft?
Met cambio past uw wagenpark zich elk uur aan uw wensen aan. U kan de grootte van uw wagenpark optimaal afstemmen op uw noden. Cambio zorgt ervoor dat ook op drukke momenten al uw medewerkers over een auto kunnen beschikken.


Flexibiliteit in uw wagenpark

Uw bedrijf of uw dienst heeft soms voldoende aan één of enkele kleine stadsautootjes? Op andere momenten heeft u dan weer een break nodig of misschien wel een monovolume?
Cambio biedt u deze flexibiliteit en stelt u steeds een ruim aanbod aan voertuigen ter beschikking. Van kleine stadswagens tot comfortabele monovolumes.

U wint in alle gevallen in grote mate aan flexibiliteit. U zet uw cambio-auto's naar keuze enkel in op de momenten dat u ze echt nodig heeft: een uur, een dag tot zelfs meerdere weken.

Met cambio kan u (bijna) alles...