Welkom bij cambio autodelen Vlaanderen

Zo eenvoudig is cambio!


De cambio-kaart
U en uw medewerkers ontvangen van ons een cambio-kaart, een chipkaart met een persoonlijke PIN-code. De cambio-kaart is uw directe sleutel voor alle cambio-auto's in heel België.

Korte ritten vanaf 1u
U reserveert de gepaste auto telefonisch of via onze website: per uur, per dag of per week ... op het laatste nippertje of ver vooruit. De minimale reservatieduur van 1 uur biedt u de grootste flexibiliteit en maakt het mogelijk kostenbesparend te werken.

In 20 seconden gereserveerd
Met de internetreservatie of de cambioApp bent u in een klik op uw bestemming. Maar u kan ook telefonisch een cambio-wagen in uw buurt reserveren. Zowel per telefoon, met de app als via de site kan u uw wagen 24u/24 reserveren.

Controle à la carte
U beslist zelf welke medewerkers de mogelijkheid krijgen om hun eigen reservaties te maken.

24u-service
Elke cambio-auto heeft een gereserveerde standplaats. Deze standplaatsen liggen verspreid over de stad en ze zijn de klok rond toegankelijk.
U haalt uw auto af aan zijn standplaats en brengt hem daar terug aan het einde van uw rit. Afhalen en terugbrengen kan 7 dagen op 7 en 24 uur op 24.

Ook onze reservatiedienst en callcenter zijn trouwens 24 op 24 te bereiken. Zo is er altijd iemand beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.


Facturatie
Maandelijks ontvangt u van ons een factuur. Deze geeft u een gedetailleerd overzicht van alle ritten met de naam van de bestuurder, de gekozen wagenklasse, begin- en einduur, aantal gereden kilometers en de prijs.

In tegenstelling tot een eigen bedrijfswagen betaalt u enkel volgens het gebruik. En dankzij de parkeerkaart die in de cambio-wagens voorzien is (in ongeveer alle cambio-steden in Vlaanderen), behoort ook het terugbetalen van parkeerkosten voor binnenstedelijke verplaatsingen dankzij cambio tot het verleden.Reserveren, rijden en betalen. Eenvoudiger kan niet.