In de kijker

Kortingsacties

Proefaanbod 2017

Tot 15 november betaal je geen instapkosten en schrijf je je volledig gratis in. Je bespaart maar liefst 35 euro en kunt cambio dus extra voordelig uitproberen en zien of we wel degelijk aan jouw verwachtingen voldoen.

Dit proefaanbod loopt automatisch en is geldig vanaf 15 september tot en met 15 november 2017 voor iedereen die zich aansluit bij cambio Vlaanderen.

Online inschrijven volstaat.

Tip

Heb je bovendien een (betalend) jaarabonnement van De Lijn? Dan hebben we nog een extraatje voor jou : stuur ons een copy of scan van je jaarabonnement en je krijgt nog 12 maanden gratis cambio-abonnement er bovenop. Dit geldt ook voor houders van een Omnipas 65+ (enkel geldig voor cambio Vlaanderen).


-- actie geldig vanaf 15 september tot en met 15 november 2017 bij cambio Vlaanderen / geldig in alle tarieven / ook geldig bij reactivatie van oude dossiers --
-- deze actie kan niet gecumuleerd worden met andere lopende acties van cambio, tenzij expliciet vermeld --

Kortingformules MIVB

Cambio-voordeel voor jaarabonnees van de MIVB
Klanten die een MIVB-jaarabonnement (MIVB of MTB-formule) hebben, krijgen als ze lid worden van cambio (via de Bonusformule) een korting van 25% op de maandelijkse abonnementsprijs : 6 euro per maand in plaats van 8 euro (= korting van 24 euro op jaarbasis). Om blijvend te genieten van deze korting, is het noodzakelijk dat je ons bij verleninging van je abonnement hiervan op de hoogte stelt aan de hand van een schriftelijk attest.
Daarbovenop krijgen MIVB-abonnementhouders ook nog eens 100 euro korting op de financieringsbijdrage (= eenmalige bijdrage die volledig terugbetaald wordt als je je uitschrijft bij cambio).

-- Niet cumuleerbaar met andere kortingsacties --


Brussel'Air premie
Als je je personenwagen weg doet, en niet vervangt, kan je profiteren van de Bruxell'Air premie en ontvang je een gratis cambio-abonnement gedurende 1 jaar. Je betaalt ook geen instapkosten. Onder Downloads vind je een aangepaste cambio-Brussel'Air bestelbon. Meer info vind je ook op de Brussel'Air-website, of contacteer de cambio-klantendienst.

-- Niet cumuleerbaar met andere kortingsacties --

Taxistop leden

Als lid van Taxistop heb je recht op een jaarlijkse korting van 10 euro (enkel geldig voor de hoofdgebruiker).

-- Niet cumuleerbaar met andere kortingacties --

VAB leden

Leden van VAB (klanten VAB-Pechservice, Totaalformule of Reisbijstand) genieten van een voordeel op de cambio-formules.

Voordeel :
- korting van 10€ op instapkost in Start of Campus (ook geldig bij de inschrijving van een partner).
- jaarlijkse korting van 15€ voor Bonus- en Comfortklanten (enkel geldig voor de hoofdgebruiker).

Procedure :
Bij inschrijving bezorg je een kopie van jouw lidmaatschaps- of poliskaart ter controle. Voor Bonus- en Comfort-tarief : de korting wordt 1x per jaar toegekend en dit op voorwaarde dat je cambio bij hernieuwing van je VAB-abonnement - op eigen initiatief - een nieuwe kopie bezorgt van deze lidmaatschaps- of poliskaart.

-- Niet cumuleerbaar met andere kortingacties --

Leden van ACV - CSC METEA

Als lid van ACV-CSC METEA krijg je een korting van 30€ op de activatiekosten. Je hoeft enkel een kopie van je lidkaart mee op te sturen naar de klantendienst. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

ACV-CSC METEA is de grootste nationale industrievakbond die de rechten verdedigt van alle werknemers in de technologische industrie (textiel - en metaalsectoren). Ze staan elke dag paraat in 23 sectoren voor 10.000 militanten, voor 220.000 leden en alle werknemers en maken deel uit van het ACV, dat met 1,7 miljoen leden de grootste vakorganisatie van het land is.

ACV-CSC METEA baseert haar actie op belangrijke waarden en komt op voor een menselijke en solidaire samenleving, betere loon- en arbeidsvoorwaarden, een rechtvaardige sociale zekerheid, meer welzijn en respect voor alle werknemers en hun vertegenwoordigers.

-- Niet cumuleerbaar met andere kortingacties --