Rijden

Rijden

Met je cambio-kaart kan je de wagen openen. De boordcomputer van de wagen controleert wel eerst je reservatie en opent dan pas de wagen. De contactsleutel vind je in de wagen. Op die manier kan je op elk moment van de dag een wagen uitlenen. Bovendien ben je er dankzij dit reservatiesysteem ook zeker van dat de wagen die jij gereserveerd hebt niet door iemand anders uitgeleend en gebruikt kan worden.

Zonder zorgen
Ondertussen moet je niet instaan voor het onderhoud van die wagen en ben je ook verlost van alle andere sleur die een eigen auto met zich meebrengt (verzekering, keuring, ...). Wij nemen dit alles voor onze rekening. Cambio-auto's zijn recente auto's, goed onderhouden... en omnium verzekerd!

Altijd parkeerplaats
De cambio-voertuigen staan op gereserveerde parkeerplaatsen verspreid over de stad. Je haalt de auto af aan zijn standplaats en brengt hem daar na gebruik weer terug. Dat kan 24u/24 en 7d/7.
Zo ben je bij je terugkeer ook altijd zeker van een parkeerplaats.

Parkeerregels
Goed nieuws voor alle gebruikers: vanaf september 2014 hoef je geen parkeerticket meer aan te kopen in de Brusselse regio als je op stap bent met een cambio-wagen. Opgelet, er zijn 2 uitzonderingen: de rode zones en de gele zones. Hier moet je wel nog steeds een parkeerticket nemen. De rode, betalende zones zijn gemakkelijk te herkennen door een dikke rode streep op de grond. De gele zones (de leverzones) zijn die plekken waar leveranciers kunnen laden en lossen.


Makkelijker kan niet.

Jij rijdt - cambio zorgt voor de rest!