Carrefour

Cambio-kaarten via Carrefour

Bedankt voor je recente aankoop in een Carrefour-winkel!

Hoe activeer je de cambio-kaart?

1. Schrijf je online in via de link onderaan. Duid aan dat je in Brussel klant wilt worden en vul alle gevraagde gegevens in.

Belangrijk: Klik in de 3de tab "Contactgegevens" op Abonnement bij een cambio-partner / Korting. Daar kies je Carrefour als partner. Daaronder zie je een leeg vak waarin je een code moet inbrengen. De code bestaat uit de unieke code van het kassaticket (8 cijfers) en het serienummer van de cambio-kaart (5 cijfers op de achterkant van de cambio-kaart). Zet een schuine streep (/) tussen de beide cijfercombinaties. Bv. 123456/54321.

2. Wij krijgen automatisch een bevestiging van je inschrijving en behandelen jouw dossier onmiddellijk. Jij krijgt op jouw beurt een mail met meer uitleg.

3. Wij vragen aan alle nieuwe gebruikers om een infosessie te volgen waarin ons systeem haarfijn wordt uitgelegd. Deze kan je volgen bij ons op kantoor, maar ook gewoon op internet. De link naar de infosessie online vind je terug in jouw inschrijvingsmail.

4. Jouw dossier is compleet eens we de betaling van de financieringsbijdrage (wordt volledig terugbetaald bij opzegging van het contract) hebben ontvangen. We activeren jouw cambio-kaart en je krijgt van ons je klantnummer en persoonlijke pincode.

5. Reserveer vanaf dan 24/7 je auto! Online, via de cambio-app of via onze reservatiecentrale.

Lijst van deelnemende Carrefour-winkels:

Carrefour Hypermarché in Oudergem
Carrefour Market in Elsene (Boondaalse Steenweg 444)
Carrefour Market in Sint-Lambrechts-Woluwe (Tomberg 96)
Carrefour Express in Elsene (Raymond Blyckaertsplein)
Carrefour Express in Schaarbeek (Rogierlaan 357)


Ik schrijf me nu in

Veel plezier op de baan!

Heb je nog een vraag?
Onze klantendienst is bereikbaar tijdens de weekdagen van 9u tot 17u30 via 02/227.93.02.
Meer info over onze algemene voorwaarden vind je hier terug.