Nieuws

4 april 2017 (België)

Je cambio-wagens krijgen een nieuwe naam

Reserveren, rijden en afrekenen op het eind van de maand ... bij cambio proberen we het je zo eenvoudig mogelijk te maken. Dat wil uiteraard niet zeggen dat er geen ruimte is voor verbetering.

Zo beseften we al langer dat de benaming van de wagens niet altijd even duidelijk is. Waarom noemen de meeste wagens H en waarvoor staan die Q of L toch? Alle logica leek zoek, dus weg ermee!

We voeren een meer logische benaming in die helder is voor iedereen, namelijk S, M, L en XL (*). De stadswagens worden S, onze kleine bestelwagens een M en de grote bestelwagens XL Bovendien is er een directe link met de betreffende prijsklasse van de wagens, want ook die hernoemen we van prijsklasse 1 tot 4 naar prijsklasse S tot XL. Zonder aan de tarieven zelf te komen, natuurlijk.

Deze wijziging wordt doorgevoerd op dinsdag 4 april. Hou er dus rekening mee dat bij je (Mycambio) reservaties de wagens een iets andere benaming krijgen dan je gewend bent. De stickers op de wagens met de oude benaming zullen de daarop volgende weken dan worden weggehaald.