Auto's zonder kopzorgen

Auto's zonder kopzorgen

Onderhoud en herstellingen: onze zorg!

Eigen bedrijfswagens brengen heel wat extra zorgen en werk met zich mee. Het juiste model kiezen, een gunstige verzekering en financieringsvoorwaarden bedingen, opvolging en onderhoud voorzien, ... Dankzij cambio kan u zich opnieuw op uw kerntaken concentreren. Wij bieden u goed onderhouden en omnium verzekerde voertuigen aan op aanvraag.


Uw verplaatsingen onder controle

Ook uw boekhouding heeft de handen vol met eigen bedrijfswagens of dienstverplaatsingen met de wagens van uw medewerkers: tankbeurten checken, onderhoudsfacturen nakijken en verwerken, kilometervergoedingen, ...
Brandstofrekeningen en verbruikscontroles behoren met cambio tot het verleden: elke cambio-auto heeft een tankkaart, waarmee u overal op onze kosten kan tanken.
Maandelijks ontvangt u van ons een factuur waarop u alle ritten afzonderlijk en overzichtelijk geordend ziet. Op die manier kunnen alle kosten optimaal toegewezen worden aan bepaalde diensten of projecten en ingebracht worden in de boekhouding.

Uw medewerkers gerust op de baan

Cambio-wagens zijn jonge, goed onderhouden en omnium verzekerde wagens ... de kans op problemen onderweg is dus heel klein. Bovendien zijn alle wagens aangesloten bij een pechverhelpingsdienst. Als er zich problemen voordoen onderweg, blijven uw medewerkers niet in de kou staan.

Cambio verlost u van uw kopzorgen, ook in geval van een ongeval. De opvolging van uw zaak bij de verzekering behoort tot de cambio-service.

Heb je nog andere vragen of wil je graag persoonlijk advies?

cambio Wallonie
Klantendienst

Rue Buisson St-Guibert 1b 
5030 Gembloux
Openingsuren
ma - vr: 9u - 17u30
Telefoon +32 81 62 50 91
E-Mail wallonie@cambio.be
Meer informatie over cambio Wallonië kunt u hier vinden.