zur mobilen Version der Website

Vragen & antwoorden

Goed om weten

Brandstof inbegrepen

In onze prijzen zijn de brandstof, een omnium-verzekering, pechverhelping en ook de BTW inbegrepen.

Aanpassing van de kilometertarieven

Naargelang de officiële brandstofprijzen stijgen of dalen, kan ook cambio zijn kilometerprijzen aanpassen naar omhoog of omlaag met maximaal 2 maal 1 cent per km. De prijzen op deze site (zie "Tarieven") zijn altijd de actueel geldige prijzen.

Alle auto's zijn verzekerd

Alle auto's zijn verzekerd met een franchise van maximaal 1.000 euro per schadegeval. Voor alle auto's is er ook een bijstandscontract in geval van pech of ongeval.

Safety Pack

Het Safety Pack is een aanvullende verzekering (niet verplicht). Met het Safety Pack kan je voor 4€ per persoon per maand je eigen risico beperken tot 200€ per schadegeval. Het Safety Pack wordt zonder tegenbericht maandelijks verlengd. Er wordt ook een éénmalige activatiekost van 25€ per gebruiker aangerekend.

Financieringsbijdrage / gebruikslimiet

Naargelang het gekozen tarief betaal je een bepaalde financieringsbijdrage. Dat bedrag is meteen ook je gebruikslimiet. Deze limiet is niet een bedrag dat je maandelijks moet opgebruiken, maar is daarentegen een maximumbedrag dat je niet mag overschrijden. Hierbij wordt rekening gehouden met het totaalbedrag van nog openstaande facturen, een schatting van de nog niet verwerkte ritten en van de toekomstige reservaties.

Online reserveren

Reserveren via het internet is gratis. Reserveren per telefoon kan via het reservatienummer 070 233 406. Een 070-nummer is duurder dan een lokaal nummer (maar is GEEN 0900-nummer dat bedoeld is om geld te verdienen aan uw telefoontjes).

Tariefwijziging

Wijzigen van tarief kan altijd vanaf de eerste dag van de volgende maand. De eerste overstap is gratis. Pas vanaf een volgende tariefwijziging betaal je 15 euro administratiekosten.

Buitenlandritten

Je kan met de cambio-auto's ook naar het buitenland rijden. Je tankt er - net als in België - met de cambio-tankkaart. Opgelet: je moet bij je reservatie wel melden dat je naar het buitenland gaat. Je kan dit melden aan de cambio-centrale als je telefonisch reserveert of zelf aanduiden (als gewenste uitrusting) als je via het internet reserveert. Ons reservatieprogramma zorgt er dan voor dat de wagen die voor jou gereserveerd wordt voorzien is van een bijstandscontract voor heel Europa.