Cambio autodelen voor bedrijven

Cambio autodelen voor bedrijven

Auto's à la carte

Uw cambio bedrijfswagenpark

Moeten u of uw collega's van tijd tot tijd op dienstverplaatsing met de wagen?

Misschien worden de mensen binnen uw bedrijf, dienst of organsiatie verwacht de eigen wagen te gebruiken voor dienstverplaatsingen?
Dat is niet altijd evident (vooral voor die medewerkers die normaal gezien niet met de wagen naar het werk komen) en kan tot problemen leiden in geval van gebeurlijke schade. Dankzij cambio hoeven uw medewerkers niet langer hun eigen wagen te gebruiken voor verplaatsingen binnen de werkcontext.


Of misschien heeft uw bedrijf of uw dienst daartoe een eigen wagenpark ter beschikking... waarbij op rustiger momenten diverse wagens aan de kant staan en u op piekmomenten auto's te kort heeft?
Met cambio past uw wagenpark zich elk uur aan uw wensen aan. U kan de grootte van uw wagenpark optimaal afstemmen op uw noden. Cambio zorgt ervoor dat ook op drukke momenten al uw medewerkers over een auto kunnen beschikken.


Flexibiliteit in uw wagenpark

Uw bedrijf of uw dienst heeft soms voldoende aan één of enkele kleine stadsautootjes? Op andere momenten heeft u dan weer een break nodig of misschien wel een monovolume?
Cambio biedt u deze flexibiliteit en stelt u steeds een ruim aanbod aan voertuigen ter beschikking. Van kleine stadswagens tot comfortabele monovolumes.

U wint in alle gevallen in grote mate aan flexibiliteit. U zet uw cambio-auto's naar keuze enkel in op de momenten dat u ze echt nodig heeft: een uur, een dag tot zelfs meerdere weken.

Met cambio kan u (bijna) alles...

Auto's zonder kopzorgen

Onderhoud en herstellingen: onze zorg!

Eigen bedrijfswagens brengen heel wat extra zorgen en werk met zich mee. Het juiste model kiezen, een gunstige verzekering en financieringsvoorwaarden bedingen, opvolging en onderhoud voorzien, ... Dankzij cambio kan u zich opnieuw op uw kerntaken concentreren. Wij bieden u goed onderhouden en omnium verzekerde voertuigen aan op aanvraag.


Uw verplaatsingen onder controle

Ook uw boekhouding heeft de handen vol met eigen bedrijfswagens of dienstverplaatsingen met de wagens van uw medewerkers: tankbeurten checken, onderhoudsfacturen nakijken en verwerken, kilometervergoedingen, ...
Brandstofrekeningen en verbruikscontroles behoren met cambio tot het verleden: elke cambio-auto heeft een tankkaart, waarmee u overal op onze kosten kan tanken.
Maandelijks ontvangt u van ons een factuur waarop u alle ritten afzonderlijk en overzichtelijk geordend ziet. Op die manier kunnen alle kosten optimaal toegewezen worden aan bepaalde diensten of projecten en ingebracht worden in de boekhouding.

Uw medewerkers gerust op de baan

Cambio-wagens zijn jonge, goed onderhouden en omnium verzekerde wagens ... de kans op problemen onderweg is dus heel klein. Bovendien zijn alle wagens aangesloten bij een pechverhelpingsdienst. Als er zich problemen voordoen onderweg, blijven uw medewerkers niet in de kou staan.

Cambio verlost u van uw kopzorgen, ook in geval van een ongeval. De opvolging van uw zaak bij de verzekering behoort tot de cambio-service.

Zo eenvoudig is cambio!

De cambio-kaart
U en uw medewerkers ontvangen van ons een cambio-kaart, een chipkaart met een persoonlijke PIN-code. De cambio-kaart is uw directe sleutel voor alle cambio-auto's in heel België.

Korte ritten vanaf 1u
U reserveert de gepaste auto telefonisch of via onze website: per uur, per dag of per week ... op het laatste nippertje of ver vooruit. De minimale reservatieduur van 1 uur biedt u de grootste flexibiliteit en maakt het mogelijk kostenbesparend te werken.


In 20 seconden gereserveerd
Met de internetreservatie bent u in een klik op uw bestemming. Maar u kan ook telefonisch een cambio-wagen in uw buurt reserveren. Zowel per telefoon als via de site kan u uw wagen 24u/24 reserveren.


Controle à la carte
U beslist zelf welke medewerkers de mogelijkheid krijgen om hun eigen reservaties te maken.


24u-service
Elke cambio-auto heeft een gereserveerde standplaats. Deze standplaatsen liggen verspreid over de stad en ze zijn de klok rond toegankelijk.
U haalt uw auto af aan zijn standplaats en brengt hem daar terug aan het einde van uw rit. Afhalen en terugbrengen kan 7 dagen op 7 en 24 uur op 24.


Facturatie
Maandelijks ontvangt u van ons een factuur. Deze geeft u een gedetailleerd overzicht van alle ritten met de naam van de bestuurder, de gekozen wagenklasse, begin- en einduur, aantal gereden kilometers en de prijs.
In tegenstelling tot een eigen bedrijfswagen betaalt u enkel volgens het gebruik. En dankzij de parkeerkaart die in de cambio-wagens voorzien is (in +/- alle cambio-steden in Vlaanderen), behoort ook het terugbetalen van parkeerkosten voor binnenstedelijke verplaatsingen dankzij cambio tot het verleden.


Reserveren, rijden en betalen. Eenvoudiger kan niet.

Heb je nog andere vragen of wil je graag persoonlijk advies?

Cambio Vlaanderen Klantendienst
Privé-gebruikers

Voor al je vragen betreffende je aansluiting, facturatie, tariefkeuze en andere administratieve zaken.

Koningin Maria Hendrikaplein 65b 
9000 Gent
Openingsuren
ma - vr: 9u00 - 17u30
Telefoon +32 9 242 32 17
E-Mail vlaanderen@cambio.be
Meer informatie over cambio Vlaanderen kan je hier vinden.