Info downloaden

Elektrisch rijden

Cambio telt in Vlaanderen een aantal elektrische wagens in z'n vloot. Die wagens rijden vlot, stil en zijn ideaal voor kortere verplaatsingen ... zeker in een stedelijke omgeving (boodschappen, bezoekje, ...). Wil jij ook elektrisch rijden?

e-cambio ... eenvoudig.elektrisch.rijden.

Ga naar de reservatiepagina, kies als wagentype e-cambio (alle modellen voorafgegaan door de letter "e"), geef op hoeveel kilometers je bij benadering denkt te rijden en maak je reservatie. Makkelijk zat.

Lees verder

Opgepast, met een elektrische wagen rijden is toch net iets anders dan rijden met een wagen met een gewone verbrandingsmotor. Elektrische wagens zijn bovendien wagens met een automatische versnelling. Dat is even wennen tijdens je eerste rit, maar je raakt al snel gewoon aan deze comfortabele en stille manier van rijden en je zal merken dat je de automaat al snel niet meer kan missen in druk (stads)verkeer.

In de volgende handleidingen vind je de belangrijkste bijzonderheden op een rijtje (ook aanwezig in de wagens). Kies het model waar je mee wil rijden en neem de handleiding even door voor eerste gebruik:

Lees verder

PS Je bent nog geen cambio-gebruiker? Eerste voorwaarde is natuurlijk dat je over een cambio-kaart beschikt. Is dat nog niet het geval, dan kan je je hier online inschrijven.

Lees verder

PS 2 Gratis testrit!

Nieuw bij cambio? Als nieuwe cambio-gebruiker in Vlaanderen geven we je graag de kans om onze elektrische wagens te leren kennen. Onze voucher heeft je recht op een gratis testrit met onze elektrische wagens (ter waarde van max 12,5 euro - aanbod geldig tot 31/12/2014). Hoe? Even simpel als elektrisch rijden zelf. Reserveer je wagen, maak je rit en stuur ons vervolgens per mail de voucher ingevuld door. De rit wordt dan niet aangerekend. Heb je nog geen voucher? Een mailtje naar de klantendienst volstaat en je krijgt de voucher per kerende toestuurd.

Lees verder

Over Olympus

De elektrische voertuigen van cambio werden mee mogelijk gemaakt door de steun van de Vlaamse overheid via het Olympus-project. Naar de Olympus website

Lees verder