zur mobilen Version der Website

Vragen & antwoorden

Hoe betaal ik voor mijn ritten?

Je krijgt een overzichtelijke factuur waarop iedere rit apart wordt vermeld met details over wie er gereden heeft, met welke wagen, wanneer en hoeveel afgelegde kilometers er zijn afgelegd. In principe krijg je iedere maand een factuur, tenzij het totaalbedrag lager is dan 25 euro. In dat geval krijg je pas om de drie maanden een factuur.

Interessant voor bedrijven: de BTW wordt afzonderlijk vermeld. Zo kan je eenvoudig je verplaatsingskosten inbrengen. Uw BTW-nummer vermelden we natuurlijk ook op de factuur.

In het Start-tarief is betaling via domiciliëring verplicht. In het Bonus- en het Comfort-tarief kan je kiezen. Wie echter de betaling via domiciliëring laat verlopen én de factuur via email laat opsturen, die heeft recht op een korting van 1 euro op het maandelijks abonnement .. en dit in alle tarieven.
Als je via domiciliëring betaalt, wordt het bedrag 8 dagen na de factuurdatum van je rekening gehaald. Dat geeft je een week de tijd om de klantendienst te contacteren, moest je vragen hebben bij je factuur.

Interessant: bij cambio krijg je een duidelijk overzicht van je maandelijkse verplaatsingskosten. Iets wat niet zo snel uit te rekenen valt als je je eigen wagen bezit.