de mobiele versie van de website

Autodelen cambio - zo werkt het

Is cambio iets voor mij?

"Ik betaal minder voor mijn auto bij cambio dan mijn buurman voor de huur van zijn garage." Jan, leerkracht

Autodelen doe je niet alleen met verschillende soorten wagens en in verschillende steden, het spreekt ook heel verschillende doelgroepen aan om heel verschillende redenen. De meest voorkomende hebben we op een rijtje gezet.

Je ziet onmiddellijk of cambio ook voor jou geschikt is:

"Ik wil me niet verplicht voelen om een auto te kopen/ bezitten"

Het is best mogelijk dat je een manier zoekt om geen wagen te moeten kopen of dat je het beu bent dat je een wagen voor de deur hebt staan die je zelden gebruikt. In beide gevallen is cambio de oplossing. Je hebt steeds een wagen ter beschikking en je hoeft je geen zorgen meer te maken over het onderhoud van de wagen, technische controles of herstellingen. En je hebt altijd een voorbehouden parkeerplaats.

"Ik wens mijn uitgaven te beperken"

Het geld dat je nu uitgeeft aan je wagen, kan je beter besteden aan andere (leukere) dingen. Een studie heeft berekend dat cambio-gebruikers veel geld besparen. Een gebruiker die om en bij de 7.000km rijdt per jaar, bespaart bij cambio 1.100 euro per jaar. Als je slechts 3.500km per jaar rijdt, kan je zelfs tot 2.100 euro besparen. Leven als een cambio-gebruiker kan je dus veel geld besparen.

Download: Besparing priv-wagen vs cambio_.pdf (247 kB)

"Ik verplaats me met het openbaar vervoer, maar heb wel af en toe een auto nodig"

Je gaat te voet of met de fiets naar het werk of je gebruikt hoofdzakelijk het openbaar vervoer, maar af en toe heb je gewoon een auto nodig. Cambio is daarop de ideale aanvulling. Met cambio ga je waar je wil, wanneer je wil. Bovendien ontvang je interessante kortingen bij cambio als je een openbaar vervoerabonnement hebt.

"Ik wil mijn steentje bijdragen aan de bescherming van het milieu"

Cambio is niet alleen voordelig voor je portemonnee, maar ook voor onze planeet. Door aan autodelen te doen, ga je meer stilstaan bij je verplaatsingen en niet automatisch de auto gebruiken. Je zal sneller de fiets van stal halen of te voet gaan. Er zijn dus minder auto's nodig voor meer mensen. Dit wil ook zeggen dat er minder auto's geproduceerd moeten worden.

"Van tijd tot tijd kan ik een tweede wagen gebruiken"

Als je partner dagelijks de wagen nodig heeft, kan jij cambio gebruiken voor sporadisch gebruik.

"Ik heb uitzonderlijk een grote wagen of een kleine bestelwagen nodig"

We hebben verschillende types wagens ter beschikking. Een monovolume voor een lang weekend, een luxe-wagen met o.a. GPS voor een businessbezoek of een kleine bestelwagen voor een kleine verhuis. Je kiest wat het beste past. Gezinnen kopen vaak een grote wagen voor enkel en alleen die ene gezinsvakantie in het jaar. Bij cambio vermijd je een dure aankoop van een grote wagen voor zo'n occasionele gebeurtenis.

"Ik heb af en toe een auto nodig voor het werk"

Voor bedrijven zijn er verschillende formules mogelijk. Het is niet meer nodig om 's morgens de files te trotseren omdat je de wagen eens nodig hebt voor je werk. Misschien is er wel een standplaats dichtbij je bedrijf. Contacteer ons om samen een oplossing te zoeken.


Meer info over hoe cambio functioneert.
Meer weten? Vraag onze folder vrijblijvend aan of contacteer ons voor verdere info.

Cambio in 3 stappen - Meer zuurstof voor iedereen

Standplaats in mijn buurt

Nieuws

Voor volledig actueel overzicht, klik Nieuws.

16 januari 2015 (Oostende)

CC De Grote Post

Nieuwe standplaats in Oostende ...              meer lezen
15 januari 2015 (Vlaanderen)

Opstart in Harelbeke

Harelbeke treedt toe tot de club van cambio-steden in Vlaanderen.              meer lezen
9 januari 2015 (Gent)

Lichtfestival Gent

Mogelijke impact op bereikbaarheid standplaatsen Gent Centrum tussen 29/1 en 1/2              meer lezen
23 december 2014 (Belgi)

Eindejaarscadeautje: kmprijzen dalen

Goed nieuws om het jaar mee af te sluiten : dankzij de dalende brandstofprijzen kunnen ook onze tarieven - voor de 2e keer op korte termijn - dalen.              meer lezen
19 december 2014 (Antwerpen)

Nieuw : Kipdorp en Frans Halsplein

Twee nieuwe standplaatsen in Antwerpen ...              meer lezen