Zo eenvoudig is cambio

Zo eenvoudig is cambio


De cambio-kaart
U en uw medewerkers ontvangen van ons een cambio-kaart, een chipkaart met een persoonlijke PIN-code. De cambio-kaart is uw directe sleutel voor alle cambio-auto's in heel België.

Korte ritten vanaf 1u
U reserveert de gepaste auto telefonisch of via onze website: per uur, per dag of per week ... op het laatste nippertje of ver vooruit. De minimale reservatieduur van 1 uur biedt u de grootste flexibiliteit en maakt het mogelijk kostenbesparend te werken.

In 20 seconden gereserveerd
Met de cambioApp of per internetreservatie bent u in een klik op uw bestemming. Maar u kan ook telefonisch een cambio-wagen in uw buurt reserveren. Zowel per telefoon als via de site kan u uw wagen 24u/24 reserveren.

Controle à la carte
U beslist zelf welke medewerkers de mogelijkheid krijgen om hun eigen reservaties te maken.

24u-service
Elke cambio-auto heeft een gereserveerde standplaats. Deze standplaatsen liggen verspreid over de stad en ze zijn de klok rond toegankelijk.
U haalt uw auto af aan zijn standplaats en brengt hem daar terug aan het einde van uw rit. Afhalen en terugbrengen kan 7 dagen op 7 en 24 uur op 24.

Facturatie
Maandelijks ontvangt u van ons een factuur. Deze geeft u een gedetailleerd overzicht van alle ritten met de naam van de bestuurder, de gekozen wagenklasse, begin- en einduur, aantal gereden kilometers en de prijs.
In tegenstelling tot een eigen bedrijfswagen betaalt u enkel volgens het gebruik. En dankzij de parkeerkaart die in de cambio-wagens voorzien is (in ± alle cambio-steden in Vlaanderen), behoort ook het terugbetalen van parkeerkosten voor binnenstedelijke verplaatsingen dankzij cambio tot het verleden.Reserveren, rijden en betalen. Eenvoudiger kan niet.

Heb je nog andere vragen of wil je graag persoonlijk advies?

Cambio Vlaanderen Klantendienst
Privé-gebruikers

Voor al je vragen betreffende je aansluiting, facturatie, tariefkeuze en andere administratieve zaken.

Koningin Maria Hendrikaplein 65b 
9000 Gent
Openingsuren
ma - vr: 9u00 - 17u30
Telefoon +32 9 242 32 17
E-Mail vlaanderen@cambio.be
Meer informatie over cambio Vlaanderen kan je hier vinden.