De voordelen op een rijtje ...

Goed voor de portemonnee

Cambio is goed voor je portemonnee.

Een eigen auto neemt een enorme hap uit je budget - zeker als hij vaker stilstaat dan rijdt. Niet zo bij cambio: je betaalt (op een bescheiden maandelijks abonnement na) namelijk enkel en alleen als je daadwerkelijk met de auto rijdt. Dit maakt cambio financieel heel interessant voor wie minder vaak de baan op moet. Want een eigen auto kost geld ... ook als hij stilstaat.

* 7.000 km/jaar op de teller? Bespaar tot 1.116 euro per jaar *
* 3.500 km/jaar op de teller? Bespaar tot 2.100 euro per jaar *

Benieuwd hoeveel geld je kan uitsparen door over te schakelen op cambio autodelen?

Neem een kijkje op de kilometerteller van je auto. Komen er per jaar minder dan 10.000 kilometer op de teller bij? En gebruik je de auto niet dagelijks voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer? Dan ben je met cambio goedkoper uit.

Hoe minder kilometers op de teller, hoe groter je winst. Zo kan wie slechts 7.000 kilometer per jaar aflegt met de auto ca 1.100 euro uitsparen op jaarbasis. Voor wie heel weinig rijdt en bijvoorbeeld maar 3.500 kilometer per jaar rijdt, stijgt dit voordeel tot maar liefst 2.100 euro ... per jaar!

Met cambio bespaar je dus snel enkele honderden tot duizenden euro's per jaar.

En dan hebben we het nog niet over de andere voordelen: geen zorgen over onderhoud, geen administratie, vaste parkeerplaats ...

Maak de vergelijking tussen wat jouw eigen wagen jou kost en welke de kost zou zijn bij cambio. Als je niet veel rijdt, is de rekening snel gemaakt.

Ps Dit geldt natuurlijk ook voor de eventuele 2e of 3e wagen in het gezin."Ik betaal minder voor mijn auto bij cambio dan mijn buurman voor de huur van zijn garage." (Jan, leerkracht)

Lees verder over de voordelen van cambio
Gemakkelijk
Goed voor het milieu