Nieuws

3 oktober 2012 (Dendermonde)

Opstart Dendermonde

Burgemeester Piet Buyse heeft vandaag het startschot gegeven voor de lancering van cambio autodelen in Dendermonde.

Bewoners die niet elke dag gebruik maken van de wagen kunnen in Dendermonde nu ook een auto uitlenen via cambio. Wie in Dendermonde woont of in Dendermonde een deelauto wil gebruiken, kan terecht op 2 afhaalpunten in de stad, met name aan het Administratief Centrum en aan het Station. Er wordt gestart met 2 wagens (1 wagen per standplaats), maar met de bedoeling dit aanbod verder uit te breiden in functie van het gebruik.

Proefaanbod
Inwoners van Dendermonde die aansluiten bij cambio kunnen genieten van het proefaanbod dat 2e week oktober gelanceerd wordt. Hou deze nieuwsrubriek in de gaten. Dit proefaanbod geeft hen de kans cambio 2 maand uit te proberen alvorens instapkosten te betalen. De ideale manier om cambio even uit te proberen.

Meer informatie
Voor meer informatie over cambio autodelen kan je terecht op het nummer 070 222 292 of op deze site. Je bent ook van harte welkom op onze info-avond in het cultureel centrum Belgica (Kerkstraat 25 - Bert Heuvinckzaal) op donderdag 25 oktober (19u30) (deelname gratis en vrijblijvend). Op deze avond wordt het systeem in detail uitgelegd en krijg je informatie over de wagens, het gebruik, de tarieven, ... Er is ook tijd voorzien voor vragen.

Aanbod van de stad Dendermonde : korting op abonnement De Lijn voor cambio-gebruikers
Woon je in Dendermonde (gedomicilieerd in Dendermonde op het ogenblik van de aanvraag) en ben je ingeschreven bij cambio? Dan hebben alle inwonende gezinsleden recht op een korting van 50% op de prijs van een Buzzy Pazz of Omnipas (met een geldigheidsperiode van 1 maand, 3 maand of een jaar). Je betaalt dus slechts de helft van de normale kostprijs, de andere helft krijg je cadeau van de stad. Met dank aan de stad voor deze geste! Meer info bij de stad Dendermonde dienst Mobiliteit (052 25 11 42)


Kan dit vrienden, familie, kennissen of collega's interesseren? Klik hier en stuur hen een persoonlijke cambio e-card om hen hierover te informeren. Ook zij zijn van harte welkom op 25 oktober.