Nieuws

11 juni 2013 (Gent)

Uitbreiding aanbod Gent

Het aanbod in Gent werd het voorbije jaar grondig uitgebreid. Cambio telt momenteel 27 ophaalpunten verspreid over de stad (in totaal 70 deelauto's). Ook de komende weken en maanden zijn verdere uitbreidingen gepland.

Staan op de planning voor de komende weken (naast de introductie van de eerste cambio-bestelwagen en de uitbreiding van diverse bestaande standplaatsen) : de heropening van standplaats Rozemarijn (B Spae blijft behouden!) en de opening van nieuwe standplaatsen in de Congreslaan en op het Rerum Novarumplein (Nieuw-Gent). Later dit najaar zijn nog een aantal extra standplaatsen gepland die het aanbod in het centrum moeten versterken. Mogelijke nieuwe locaties worden in kaart gebracht op basis van de bestaande cambio-gebruikers en de aanvragen van potentieel nieuwe gebruikers. Tips en suggesties zijn altijd welkom.

Doelstelling blijft om op termijn voor elke inwoner van Gent een standplaats te voorzien op wandel- of fietsafstand. Het aanbod varieert momenteel van kleine stadswagens (+ enkele smart cabrio's en elektrische voertuigen) over kleine bestelwagens tot een aantal kleine monovolumes en wordt eind deze week uitgebreid met een eerste bestelwagen. Zo kan je als cambio-gebruiker telkens een (deel)wagen op maat kiezen.