Nieuws

13 november 2013 (Brugge)

Brugge verwelkomt 200e gebruiker

De stad Brugge overschreed de kaap van 200 cambio-gebruikers. Als 200ste gebruiker werd Joke Dejaeghere (Brugge) vandaag dan ook in de bloemetjes gezet door cambio en de stad.


Joke, cambio-gebruiker 200 in Brugge : "Oorspronkelijk had ik me bij cambio aangesloten om de cambio-wagens te gebruiken voor verplaatsingen voor het werk. Omdat het systeem echter zo gemakkelijk werkt, overweeg ik het ook privé meer te gaan gebruiken."


Uitbreiding van het aanbod
Tot op vandaag telt cambio in Brugge 5 ophaalpunten (Schouwburg, Station, Bapaume, Gentpoort en Canadaplein). Gezien de blijvend toenemende interesse bekijken de stad en cambio alvast waar ze het aanbod verder kunnen uitbreiden met een volgende ophaalpunt. Dit om de bestaande gebruikers beter te kunnen bedienen en het aanbod verder uit te breiden voor toekomstige gebruikers. Tips altijd welkom!

Proefaanbod
Ook interesse? Wie nu aansluit kan nog tot 15 december gebruik maken van het proefaanbod dat cambio momenteel aanbiedt. Dankzij dit proefaanbod kan je cambio gedurende 2 maanden uittesten zonder vaste kosten (enkel betalen gebruik). De ideale formule dus om cambio even uit te testen.

Inwoners van Brugge kunnen ook langskomen op een infomoment op donderdag 12 december (19u00 - Hof van Watervliet, Oude Burg 27, 8000 Brugge) - deelname gratis en vrijblijvend.