Nieuws

20 juni 2013 (Vlaanderen)

De waarheid achter de e-cambio clip

De fans van Benidorm Bastards hadden het wellicht al in het snotje. Het omaatje aan het stuur van onze cambiowagen was een rasechte actrice. Maar ook voor Hilda Vleugels was de rit tijdens de opnames haar vuurdoop wat elektrisch rijden betreft. Zonder al te veel voorbereiding werden zij en haar collega's de weg opgestuurd. Zou het elektrisch rijden haar bevallen zijn?

cambio : "Hilda, nu we onze gebruikers alles opgebiecht hebben : vertel eens, wat waren jouw ervaringen met die elektrische wagen?"

Hilda : "Wel, het was de eerste keer dat ik met een elektrische wagen reed en vooraf was ik toch wel een beetje nerveus. Zal die auto wel vlot rijden? Hoe moet ik schakelen? Reageert zo' n wagen snel?

Maar ik had me helemaal niet moeten enerveren. Zo'n elektrische cambio-wagen rijdt ontzettend vlot. En zo geruisloos! Je hoort geen motor : het is alsof je met je salon over de weg glijdt.

Dat ik niet moest schakelen (en mijn linkervoet dus niet mocht meespelen), was even wennen. Maar na een kilometertje lag die voet er ontspannen bij en reed ik meer relaxed dan met mijn eigen wagen.

Zo'n dagje toeren met een elektrische wagen was een leuke ervaring. Het was genoeglijk rijden en smaakte naar meer."

Bij deze zien we het dus nogmaals bevestigd : elektrisch rijden ... je bent er zo mee weg!

> Onze clip nog niet gezien? Zet je luidsprekers op en rij mee met Hilda.

> Wil je ook elektrisch rijden? Registreer je hier en vraag je gratis test-rit aan.

> Jouw mening. Heb je al elektrisch gereden, dan kenden we graag jouw ervaringen. Deed je dat nog niet, dan zouden we graag weten wat je eventueel tegenhoudt. Klik hier voor enkele korte vraagjes. Het duurt slechts enkele minuten, maar je helpt er ons mee verder.