Inschrijven in Vlaanderen

In enkele stappen naar je cambio-kaart: tarief kiezen, persoonlijke gegevens en bankgegevens invullen, nakijken, verzenden - klaar! Even geduld, formulier wordt opgestart.

Inschrijven in Vlaanderen

Tarief Contactgegevens Verzenden
1 2 3 4 5
Persoonlijke gegevens Contract
*
  Tarief* maandelijks abonnement per extra gebruiker
4,00 € 1,00 €
In het START-tarief zijn de abonnementskosten laag, maar liggen de gebruikskosten (uur- en kilometerprijs) wat hoger. Dit tarief is gepast voor wie eerder zelden een wagen nodig heeft (1 à 2 keer per maand - minder dan 50 kilometer/maand).
8,00 € 1,00 €
Het BONUS-tarief, met lage abonnementskosten en heel voordelige gebruikskosten, is ideaal voor mensen die iets vaker de auto nodig hebben en tussen 50 en 300 kilometer per maand rijden.
22,00 € 1,00 €
In het COMFORT-tarief zijn de vaste kosten het hoogst, maar de gebruikskosten heel laag. Goed voor wie veel en/of lange ritten moet maken (meer dan 300 kilometer per maand).
4,00 € 1,00 €
Met het CAMPUS tarief kunnen personen die nog geen 2 jaar hun rijbewijs hebben én nog geen 25 jaar zijn, toch cambio-lid worden. De vaste kosten zijn iets hoger dan bij het Start tarief en je bent beperkt in welke wagenklasse je mag gebruiken (enkel klasse S en M), maar op die manier heb je wel toegang tot onze wagens.
*
i
*
met Safety pack (4€/maand & eenmalige activatiekost 25€ ): maximum eigen risico 200€
zonder Safety pack: maximum eigen risico 1000 euro.
i
* Verplicht veld