Nieuws

30 augustus 2015 (Vlaanderen)

1 jaar gratis aansluiting voor Omnipas 65+'ers

Eén september is niet alleen het begin van het nieuwe schooljaar, maar ook het moment waarop heel wat dingen veranderen. Niet alleen stijgt de btw op electriciteit naar 21% en stijgen de laagste uitkeringen en pensioenen met 2%, maar vanaf volgende week dinsdag rij je als 65-plusser niet meer helemaal gratis met De Lijn. Senioren betalen in de toekomst voor een Omnipas 65+ voortaan 50 euro per jaar.

Vanuit cambio kunnen we je echter een kleine compensatie bieden : diezelfde (betalende) Omnipas 65+ geeft vanaf 1 september net zoals alle andere betalende (door de eindgebruiker of door de werkgever) jaarabonnementen van De Lijn recht op (maximaal) 12 maand gratis aansluiting bij cambio autodelen.

Op die manier willen we jou, als 65 plusser, de kans geven kennis te maken met een dienst die niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee en die je bovendien kan verlossen van heel wat zorgen en lasten met betrekking tot het (onderhoud van) een eigen wagen.

Zeker als je de wagen niet langer meer nodig hebt om dagelijks op en af te pendelen naar het werk, is autodelen zeker het overwegen waard. Als je dan weet dat autodelen flink wat geld bespaart voor wie minder dan 10.000 km per jaar rijdt, is het misschien wel de moeite waarde even een kijkje te nemen op de kilometerteller van je auto en te zien of cambio voor jou niet de geknipte oplossing is.

Meer info :
cambio-voordeel voor jaarabonnees van De Lijn