Nieuws

28 februari 2017 (Vlaanderen)

Je cambio-auto in nieuw kleedje

Recentelijk kreeg de citroen c3 een grondige facelift. Daarvan maakten we gebruik om ook jouw deelauto in een totaal nieuw kleedje te stoppen.

Nieuwe look
De nieuwe c3 onderging een grondige facelift. Daar hebben we vanuit cambio op ingespeeld om hem ineens ook in een nieuw cambio-kleedje te steken.

Vertrouwde rijcomfort
Uit de feedback die we van jullie ontvangen blijkt dat het rijcomfort van de huidige c3 sterk gewaardeerd wordt. Hij rijdt soepel en aangenaam. Daar verandert natuurlijk niks aan in de toekomst. Net zoals zijn voorganger wordt de nieuwe c3 in de vakpers geprezen voor zijn rijcomfort, onder andere omwille van zijn zachte ophanging.

Benzinemotor
De benzinemotor deed al eerder zijn intrede bij onze kleinste wagentjes (de Citroen c1 en de Fiat500). Nu schakelen we ook voor de c3 - hun grotere broertje en ons basismodel - over op benzinemotoren.

Rijkelijk uitgerust
Ook de nieuwe c3 blijft natuurlijk uitgerust van de nodige snufjes om je een aangename rit te bezorgen. GPS is standaard voorzien, evenals automatische airco, cruise control en snelheidsbegrenzer.

Beter beschermde flanken
De zijflanken van de auto zijn voorzien van zwarte kunststof airbumps. Deze zijn bedoeld om de carrosserie beter te beschermen.

Vierseizoensbanden
De nieuwe c3 wordt standaard voor ons uitgerust met vierseizoensbanden. Dezelfde wissel voeren we in de loop van dit jaar uit op onze grotere wagenklasses. Zo kan je tegen volgende winter nog veiliger de weg op (en beantwoordt je cambio-auto ook aan de wettelijke vereisten van landen als Duitsland waar aangepaste winterbanden verplicht zijn).

Achteruitrijsensoren
Ondertussen ook zo goed als standaard op elke cambio-wagen : de achteruitrijsensoren in de achterbumper die je auditief en/of visueel assisteren bij het parkeren van je cambio-auto en andere manoeuvres.

Eerstdaags verschijnt de nieuwe c3 in Antwerpen, Leuven en Gent in het straatbeeld, benieuwd naar jullie reacties. Hou er natuurlijk wel rekening mee dat dit mondjesmaat zal gebeuren ... op het ritme waarmee we ons aanbod uitbreiden of wagens vervangen. De ganse vloot in 1 beweging vernieuwen lukt helaas niet. ;-) In 2e fase komen ook de andere cambio-steden in Vlaanderen natuurlijk aan de beurt.


Fan? Laat het ons weten via de cambio facebookpagina.