Nieuws

30 september 2010 (Brugge-Oostende)

Uitbreiding in Brugge en Oostende

Op voorstel van cambio gaf het College van Burgemeester en Schepenen van Brugge haar akkoord om het aanbod in Brugge uit te breiden van twee naar vier standplaatsen en van vier naar vijf wagens. Vanaf begin oktober kunnen cambio-gebruikers terecht op 2 nieuwe standplaatsen om een wagen op te halen, met name bij de Smedenpoort (aan het Canadaplein) en nabij de Gentpoort. De 2 bestaande standplaatsen blijven behouden : 2 wagens aan Brugge Station (waarvan 1 mini-van) en 1 wagen aan de Stadsschouwburg. Door het aanbod beter te spreiden en tegelijkertijd uit te breiden, hopen cambio en de stad enerzijds de bestaande gebruikers beter van dienst te zijn (standplaatsen beter gespreid) en anderszijds nieuwe gebruikers warm te maken voor het concept door hen een standplaats aan te bieden in hun buurt.

Interesse? Cambio organiseert een info-avond in Brugge op donderdag 14 oktober om 19.30 en dit in het Hof van Watervliet - Oude Burg 27. Deelname is gratis en vrijblijvend - iedereen welkom.

Ook in Oostende wordt het aanbod uitgebreid in de loop van oktober en worden 2 nieuwe standplaatsen geopend : in de wijk Petit Paris en tevens vlakbij de Sint-Janskerk. Het aanbod aan wagens wordt daarbij opgetrokken van 3 naar 5. Tegelijkertijd wordt een definitieve nieuwe plaats ingericht in het centrum voor de wagen van de vroegere standplaats Dijk.


Verdere info volgt van zodra gekend.


Klik hier en stuur vrienden, kennissen of familie die mogelijk geïnteresseerd zijn een persoonlijke cambio e-card om hen hierover te informeren.