Nieuws

12 februari 2014 (Antwerpen)

Uitbreiding netwerk - update

- Update 12/2 -

De komende weken staat een ganse reeks uitbreidingen op de planning in Antwerpen. Standplaats "Helmstraat" in Borgerhout beet de spits af, maar wordt binnenkort gevolgd door nog tal van andere standplaatsen. Hou deze nieuwspagina in de gaten.

Vrijdag 7/2 - opening "Helmstraat"

Deze standplaats situeert zich in de Helmstraat tegenover dienstencentrum Den Drossaert. Je kan er terecht voor onze cargo minivan (2 zitplaatsen). Die ruilt zijn huidige thuisbasis op de Turnhoutsebaan in voor deze nieuwe stek, waardoor er op de Turnhoutsebaan plaats vrijkomt voor verdere uitbreiding.


Donderdag 13/2 - opening "Groen Kwartier"

Een nieuwe standplaats in Antwerpen Centrum. Deze standplaats situeert zich in het nieuwe stadsdeel Groen Kwartier, gelegen op de site van het voormalige Militair Hospitaal (omgeving Marialei- Lange Leemstraat - Boomgaardstraat, 2018 Antwerpen). Opening op donderdag 13/2.


Donderdag 13/2 - opening "Van Stralenlei"

Een nieuwe standplaats in het district Merksem .. in de Van Stralenlei .. aanvulling op "Kroonplein" en "Victor Roosens". Opening op donderdag 13/2.

Wens je meer info over cambio of ken je buren of kennissen uit dit district die ook geinteresseerd zouden kunnen zijn in ons aanbod te Merksem? Iedereen welkom (gratis en vrijblijvend) op maandag 10 maart om 19.30 uur in het districtshuis van Merksem (Burgemeester J. Nolfplein 1 in Merksem) .. een infoavond georganiseerd in samenwerking met het districtsbestuur van Merksem. Men zegge het voort!

Vrijdag 14/2 - opening "Park Spoor Noord"

Een nieuwe standplaats voor Antwerpen Noord .. aan Park Spoor Noord (Viséstraat) .. aanvulling op "Lovelingstraat". Opening op vrijdag 14/2.

Wordt vervolgdMen zegge het voort ... Surf naar de cambio facebook-pagina en deel ons berichtje met je vrienden en kennissen. Of klik hier en stuur vrienden, kennissen of familie die mogelijk geïnteresseerd zijn een persoonlijke cambio e-card om hen hierover te informeren.