Nieuws

15 maart 2013 (Gent (Zwijnaarde))

Nieuwe standplaats Technologiepark

UGent is al enige tijd cambio-gebruiker. Dankzij een raamovereenkomst met de Centrale Diensten kunnen vakgroepen die af en toe behoefte hebben aan een auto voor dienstverplaatsingen heel makkelijk een cambio-kaart aanvragen en een cambio-deelauto uitlenen.


Op 18 maart opent cambio in samenwerking met UGent - een nieuwe standplaats op het Technologiepark te Gent-Zwijnaarde. Op dit park zijn verschillende instituten gevestigd van Ugent, maar ook een aantal onderzoeksgerichte bedrijven. Het park kent al een mobiele fietsherstelfiets en carpoolen wordt er al langer gestimuleerd. De werknemers van betreffende instituten en bedrijven kunnen - wanneer ze op verplaatsing moeten - vanaf half maart nu ook makkelijk een cambio-auto uitlenen op het Technologiepark. Net zoals alle andere cambio-gebruikers hebben ze natuurlijk ook toegang tot de wagens op andere cambio-standplaatsen in Gent en elders. Na 6 maand wordt dit proefproject geëvalueerd.


Anderszijds kunnen ook omwonenden uit bvb Zwijnaarde natuurlijk op deze standplaats terecht.


Extraatje : op alle reservaties die starten na vrijdag middernacht (nacht van vrijdag op zaterdag) en eindigen voor zondag om middernacht biedt cambio een korting van 10% op uren én kilometers. Aanbod geldig tot en met 30 juni 2013.


Meer info over standplaats Technologiepark

Klik hier en informeer ook je vrienden, kennissen of familie uit de buurt.