Nieuws

10 februari 2010 (Vlaanderen)

Tevreden gebruikers

Eind vorig jaar stuurde cambio Vlaanderen al haar particuliere gebruikers een uitnodiging toe om deel te nemen aan de 2-jaarlijkse tevredenheidsenquête. Via deze bevraging polsen wij naar de ervaringen van onze gebruikers, zodat wij onze dienstverlening kunnen evalueren en deze nog beter kunnen afstemmen op wat onze gebruikers wensen.

De respons was alvast massaal, bijna 50% van onze gebruikers beantwoordde de vragenlijst en uit de vele honderden antwoorden zullen wij ongetwijfeld veel nuttigs kunnen leren. Wij wensen via deze weg dan ook in 1e instantie iedereen te bedanken die de moeite gedaan heeft ons hun mening te kennen te geven via deze vragenlijst.

De antwoorden zijn nog niet verwerkt, bemoedigend is alvast dat de algemene tevredenheid net zoals vorige jaren erg hoog lijkt te zijn. Van zodra we meer zicht hebben op de resultaten wordt daar zeker melding van gemaakt op de site.

Toch alvast enkele 1e vaststellingen :
- de algemene tevredenheid onder de respondenten ligt erg hoog : 9,2/10 (in 2007 : 8,7/10)
- ca 65% van de respondenten vindt op minder dan 1 km van zijn/haar woonplaats een cambio-standplaats en ca 1 op 4 gebruikt ook wel eens een cambio-wagen in een andere stad
- onze wagens worden daarbij vooral gebruikt voor bezoekjes bij vrienden en familie, het boodschappen doen en langere of kortere uitstapjes


Zoals beloofd trok een onschuldige kinderhand 3 gelukkigen onder de respondenten : Chrischa V. uit Gentbrugge, Luc T. uit Wevelgem en Margie D. uit Sint-Niklaas werden uitgeloot onder alle respondenten en dienen gedurende 6 maand geen abonnementsgeld te betalen.


Klik hier en stuur vrienden, kennissen of familie die mogelijk geïnteresseerd zijn een persoonlijke cambio e-card om hen hierover te informeren.