In de kijker

Kortingsacties

Kortingformules De Lijn

* Cambio-voordeel voor jaarabonnees van De Lijn

Wat?
Gedurende maximum 1 jaar gratis abonnement op cambio voor zowel bestaande als nieuwe cambio-gebruikers die een betalend jaarabonnement van De Lijn hebben en dit voor de tarieven Start, Campus en Bonus. Voor gebruikers in het Comfort-tarief is een maandelijkse korting voorzien van 8 euro.

Voorwaarden?
- aanbod geldig voor alle 'particuliere' tarieven (Start, Campus, Bonus én - mits restrictie, cf hoger - Comfort)
- geldig voor nieuwe én bestaande cambio-gebruikers
- enkel personen met een betalend jaarabonnement van De Lijn komen in aanmerking voor deze korting
(ook geldig voor gecombineerde abonnementen met NMBS, MIVB, TEC)
- personen die gratis rijden worden uitgesloten, met uitzondering van die personen die gratis rijden omdat hun werkgever een abonnement voor hen koopt

Hoe?
Om te genieten van de korting, bezorg je een kopie van jouw jaarabonnement De Lijn aan cambio. Cambio gaat na of het voordeel kan worden toegekend.
Het gratis abonnement loopt tot de einddatum van het voorgelegde abonnement, maar kan (mits voorlegging van hernieuwd jaarabonnement) verlengd worden tot een maximale periode van in totaal 12 maanden.

-- Niet cumuleerbaar met andere kortingsacties --

* Personeelsleden De Lijn

Elk actief personeelslid van De Lijn geniet van een gratis activatie en een korting van 25% op de abonnementsprijs bij cambio (in bonus en comfort) en dit zolang men personeelslid van De Lijn blijft. Indien een personeelslid over een cambio-abonnement beschikt en zijn of haar partner wenst eveneens klant te worden, dan geniet deze partner van eenzelfde abonnementsvoordeel.

Om te genieten van de korting, bezorgt men een kopie van de vrijverkeerskaart De Lijn aan cambio. Cambio gaat na of het voordeel kan worden toegekend.

-- Niet cumuleerbaar met andere kortingsacties --

Taxistop leden

Als lid van Taxistop heb je recht op een jaarlijkse korting van 10 euro (enkel geldig voor de hoofdgebruiker).

-- Niet cumuleerbaar met andere kortingacties --

VAB leden

Leden van VAB (klanten VAB-Pechservice, Totaalformule of Reisbijstand) genieten van een voordeel op de cambio-formules.

Voordeel :
- korting van 10€ op instapkost in Start of Campus (ook geldig bij de inschrijving van een partner).
- jaarlijkse korting van 15€ voor Bonus- en Comfortklanten (enkel geldig voor de hoofdgebruiker).

Procedure :
Bij inschrijving bezorg je een kopie van jouw lidmaatschaps- of poliskaart ter controle. Voor Bonus- en Comfort-tarief : de korting wordt 1x per jaar toegekend en dit op voorwaarde dat je cambio bij hernieuwing van je VAB-abonnement - op eigen initiatief - een nieuwe kopie bezorgt van deze lidmaatschaps- of poliskaart.

-- Niet cumuleerbaar met andere kortingacties --

Personeel Vlaamse cambio-steden

Als personeelslid van de stad krijg je korting op de instapkosten bij cambio : op vertoon van je personeelskaart betaal je 25 euro in plaats van 35 euro in het Bonus-tarief (10 euro korting), 30 euro in plaats van 35 euro in het Start-tarief (5 euro korting). Dit is enkel geldig voor de hoofdgebruiker.

-- Niet cumuleerbaar met andere kortingacties --

Leden Fietsersbond en Trein Tram Bus

Leden van de Fietsersbond en leden van Trein Tram Bus krijgen een korting van 10 euro op de activatiekosten bij cambio. Een kopie van de lidkaart doorsturen per mail of met de post (op moment van inschrijving) volstaat (enkel geldig voor de hoofdgebruiker).

-- Niet cumuleerbaar met andere kortingacties --

TreinTramBus
Fietsersbond

Gratis instap inwoners stad Gent

Wat?
Als nieuwe cambio-gebruiker krijg je de instapkosten die je betaalt aan cambio 100% terugbetaald door de stad (maximum 35 euro). Deze subsidie geldt ook voor wie een partnerkaart aanvraagt (25 euro). Ook wie aansluit als bakfietsdeler komt hiervoor in aanmerking.

Leden van ACV - CSC METEA

Als lid van ACV-CSC METEA krijg je een korting van 30€ op de activatiekosten. Je hoeft enkel een kopie van je lidkaart mee op te sturen naar de klantendienst. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

ACV-CSC METEA is de grootste nationale industrievakbond die de rechten verdedigt van alle werknemers in de technologische industrie (textiel - en metaalsectoren). Ze staan elke dag paraat in 23 sectoren voor 10.000 militanten, voor 220.000 leden en alle werknemers en maken deel uit van het ACV, dat met 1,7 miljoen leden de grootste vakorganisatie van het land is.

ACV-CSC METEA baseert haar actie op belangrijke waarden en komt op voor een menselijke en solidaire samenleving, betere loon- en arbeidsvoorwaarden, een rechtvaardige sociale zekerheid, meer welzijn en respect voor alle werknemers en hun vertegenwoordigers.

-- Niet cumuleerbaar met andere kortingacties --