Nieuws

26 november 2012 (Vlaanderen)

Wedstrijd e-cambio

Laatste kans ... eind deze week loopt de wedstrijd ten einde!

Elektrisch rijden, dat is super eenvoudig. Ontdek het zelf in volgende filmpje. En vergeet niet achteraf het wedstrijdformulier in te vullen. De hoofdwinnaar gaat lopen met een diner voor 2 in de Volta (*). Verder hebben we ook nog 10 solar chargers voor je gsm te geef.
Krijg je dit filmpje niet te zien binnen het cambio frame? Klik hier en bekijk het rechtstreeks op You Tube.

Doe mee en win.
Naar het wedstrijdformulier (wedstrijd loopt tot en met 30 november 2012) Interesse om de e-cambio wagens zelf eens uit te proberen? Klik hier ...

* Wat valt er te winnen?

Hoofdprijs : een etentje voor 2 personen in Volta (Gent)
De hoofdwinnaar krijgt een diner aangeboden voor 2 personen (ter waarde van 120 euro) in Volta. Volta, genoemd naar de ontdekker van de elektrische batterij Alessandro Volta, bevindt zich in een oud elektrisch omvormingsstation. Chef in de keuken is Olly Ceulenaere, een van de 3 flemish foodies. Hij werkte eerder o.a. bij Hof Van Cleve en Kasteel Withof en heeft een voorliefde voor lokale producten. Voor wie niet in Gent woont : Volta bevindt zich randje centrum Gent, vlakbij het park De Groene Vallei. Ideaal als afsluiter van een dagje Gent. Kom je met de trein, dan leggen we graag één van onze e-cambio wagens voor je vast zodat je makkelijk ter plaatse geraakt ... een bob is dan wel aangewezen ;-)

Troostprijzen
Cambio en De Lijn voorzagen ook een aantal troostprijzen, met name 10 opladers (voor gsms en aanverwanten) op zonne-energie.