Nieuws

27 augustus 2013 (Hasselt)

E-cambio in Hasselt

De officiele lancering volgt half september, maar wie dat wil kan vanaf vandaag al gebruik maken van onze eerste elektrische wagen in Hasselt. Na Antwerpen, Gent en Leuven kunnen nu ook onze gebruikers in Hasselt een elektrische wagen ontlenen voor hun kortere verplaatsingen in of rond de stad (tot max. ca 60 km). Registratie en reserveren gebeurt volledig online.

Binnen het kader van het Vlaamse Proeftuinen-project breidde cambio haar aanbod aan elektrische wagens uit met een extra voertuig in Hasselt. Deze wagen vond onderdak in de parking van de NMBS aan het station met name aan de nieuwe laadinfrastructuur in deze parking. Naam standplaats : B-Parking Hasselt (niet te verwarren met de standplaats Hasselt Station op het plein voor het station).


Onze elektrische wagens zitten in prijsklasse 1 en worden voorbehouden voor kortere verplaatsingen (tot max 60 kilometer). Op deze manier worden deze wagens voorbehouden voor je kortere ritten (boodschappen, bezoekje of dienstverplaatsing in de regio, ...) en kunnen deze wagens meerdere keren per dag uitgeleend worden (de wagen op zich kan immers ruim 100 à 120 km rijden op 1 volle batterij). Onze software zorgt er daarbij voor dat het aantal reservaties afgestemd wordt op het ingeschatte gebruik. De nodige marges zijn daarbij voorzien, zodat iedereen gegarandeerd is van een aangename en comfortabele rit. Voor langere ritten kan je altijd beroep doen op onze gewone wagens.Meer info over de voordelen van elektrisch rijden (met cambio).
PS Als gebruiker in Hasselt heb je nog tot eind oktober recht op een gratis test-rit (max. 12,5 euro). Vraag de voucher aan via de klantendienst.
Klik hier en stuur vrienden, kennissen of familie die mogelijk geïnteresseerd zijn een persoonlijke cambio e-card om hen hierover te informeren.