Nieuws

19 juli 2013 (Antwerpen)

Opening nieuwe standplaatsen

Het zomerse weer schrikt cambio niet af. Integendeel, de komende weken openen we in Antwerpen maar liefst 4 nieuwe standplaatsen.

Staan op de planning voor de komende weken :
- Jan Frans Willem (vanaf 22/7) - een standplaats op de Mechelsesteenweg (parkeervak op de hoek met de Justitiestraat) en dus een welkome aanvulling op de Nationale Bank en Vleminckveld
- Dageraadplaats (vanaf 24/7) - een eerste standplaats in Zurenborg en vlakbij de Dageraadplaats, met name in de Filomenastraat

Staan ook nog op de planning voor binnenkort : standplaatsen Beggaardenstraat en Kloosterstraat.

Daarnaast zijn er (uitbreidings)plannen voor o.a. Antwerpen Noord, Merksem, Deurne Noord ... de exacte timing voor deze locaties is echter momenteel nog niet gekend. Hou de site in het oog.

Doelstelling blijft om in samenwerking met de stad Antwerpen op termijn voor elke Antwerpenaar een standplaats te voorzien op wandel- of fietsafstand. Het aanbod varieert momenteel van kleine stadswagens (+ enkele smart cabrio's en elektrische voertuigen) over kleine bestelwagens tot een aantal kleine monovolumes. Zo kies je als cambio-gebruiker voor elke rit een (deel)wagen op maat.


Meer info over onze standplaatsen in Antwerpen.

Klik hier en stuur vrienden, kennissen of familie die mogelijk geïnteresseerd zijn een persoonlijke cambio e-card om hen hierover te informeren.