Nieuws

28 september 2011 (Antwerpen-Gent-Leuven)

Nieuw in het aanbod : combo cargo

Vanaf begin oktober kunnen cambio-gebruikers ook in Vlaanderen (en meer bepaald in Leuven, Gent en Antwerpen) terecht om een wagen type 'Cargo' te reserveren en te gebruiken.

De wagens in deze wagenklasse zijn wagens met 2 zitplaatsen, maar met extra veel laadruimte. In eerste instantie betreft dit gewone combo's die omgebouwd werden tot 'vracht'-versie (GEEN achterbank, vlakke vloerplank in de koffer).

Wie spullen wil verhuizen en dus een grote wagen nodig heeft, kan voortaan dus kiezen om een Combo Cargo te reserveren.

Met de introductie van dit model hopen we onze standaard combo's (klasse MiniVan) in betere staat te kunnen houden voor wie met deze wagens op uitstap, vakantie .. wil of voor wie wat meer kofferruimte nodig heeft zonder deze vuil te maken, ... - cambio zal in de toekomst dan ook strenger toekijken of deze laatste wagens (klasse MiniVan) proper en in goede staat teruggezet worden op de standplaats. Ook voor de Cargo-wagens vragen we echter de nodige voorzorgsmaatregelen te treffen indien deze bvb gebruikt worden om goederen naar het stort te vervoeren, .. zodat ook deze wagens proper overhandigd kunnen worden aan de volgende gebruiker.

Timing : Leuven (Werkhuizenlaan) en Antwerpen (Kievit) vanaf 1 oktober - Gent (Hendrika) in de loop van de week van 3 oktober.
Prijsklasse 2