Elektrisch rijden

Cambio telt in Vlaanderen een 10tal elektrische wagens in z'n vloot. Die wagens rijden vlot en stil, met automatische versnelling. De Renault Zoë, cambio's nieuwe basismodel heeft bovendien een rijbereik van maar liefst 275 kilometer. Met enige veiligheidsmarge laat cambio ritten (heen+terug) toe tot 200km.. Voldoende voor het grote merendeel van jouw cambio-ritten!

Wil jij ook elektrisch rijden? Elektrisch rijden met cambio ... pure fun! Check it out ...

Elektrisch rijden met cambio

Ga naar de reservatiepagina, kies als wagentype e-cambio (alle modellen voorafgegaan door de letter "e"), geef op hoeveel kilometers je bij benadering denkt te rijden en maak je reservatie. Makkelijk zat.

Opgepast, met een elektrische wagen rijden is toch net iets anders dan rijden met een wagen met een gewone verbrandingsmotor. Elektrische wagens zijn bovendien wagens met een automatische versnelling. Dat is even wennen tijdens je eerste rit, maar je raakt al snel gewoon aan deze comfortabele en stille manier van rijden en je zal merken dat je de automaat al snel niet meer kan missen in druk (stads)verkeer.

In de volgende handleidingen vind je de belangrijkste bijzonderheden op een rijtje (ook aanwezig in de wagens). Kies het model waar je mee wil rijden en neem de handleiding even door voor eerste gebruik:

downloaddownload Download: handleiding_Zoe2017.pdf (558 kB)
downloaddownload Download: leaf - beknopte handleiding.pdf (458 kB)
downloaddownload Download: leaf - stap per stap.pdf (4.148 kB)
downloaddownload Download: kangoo ZE - beknopte handl.pdf (566 kB)

PS Je bent nog geen cambio-gebruiker? Eerste voorwaarde is natuurlijk dat je over een cambio-kaart beschikt. Is dat nog niet het geval, dan kan je je hier online inschrijven.

Gratis testrit!

Nieuw bij cambio? Als nieuwe cambio-gebruiker in Vlaanderen geven we je graag de kans om onze elektrische wagens te leren kennen. Onze voucher geeft je recht op een gratis testrit met onze elektrische wagens (ter waarde van max 12,5 euro).

Hoe?
Even simpel als elektrisch rijden zelf. Reserveer je wagen, maak je rit en stuur ons vervolgens per mail de voucher ingevuld door. De rit wordt dan niet aangerekend.

Heb je nog geen voucher? Een mailtje naar de klantendienst volstaat en je krijgt de voucher per kerende toegestuurd.