Nieuws

21 december 2010 (Gent)

Nieuwe wagen, nieuwe standplaats

Om het jaar mooi af te sluiten hebben wij nog een paar leuke nieuwtjes voor onze gebruikers in petto.


> Een nieuwe cambio-standplaats in Gent


We meldden het al in onze laatste nieuwsbrief : er staan een rist nieuwe standplaatsen op de planning voor Gent. Door de vroege en gure winter hebben de stadsdiensten momenteel andere katten te geselen, maar voor de eerste maanden van volgend jaar staan nieuwe standplaatsen op de planning voor Ekkergem Kerk, de Plateaustraat, de Reep en eventueel de Albertlaan. In afwachting openen wij deze week echter nog een extra standplaats aan het station, met name in de nieuwe NMBS-parking aan Gent Sint-Pieters.


Deze standplaats is complementair aan de standplaatsen Hendrika, Tuinwijklaan (wordt heropend van zodra heringericht) en de Congreslaan. Opgepast, deze standplaats is enkel bereikbaar te voet vanuit de Fabiolalaan (trapkoker naar NMBS-parking) - met de wagen kan je enkel in én uit de parking vanuit de St Denijslaan (achterkant St Pietersstation - kant Roosakker / opgepast, met de huidige werken minder evident voor wie de buurt niet kent). Afhankelijk van je verplaatsing maak je dus best de keuze of Hendrika, dan wel St Pieters Station voor jou de meest geschikte standplaats is. De parking binnen- en buitenrijden met de wagen doe je met de parkeerbadge die in de wagen aanwezig is - gelieve GEEN ticket te nemen bij het binnenrijden (want dan kan de volgende gebruiker de parkeerbadge ook niet verder gebruiken) en de badge ook altijd op z'n plaats in de wagen terug te leggen. Alle info over deze nieuwe standplaats onder de rubriek Standplaatsen op www.cambio.be.

Maar er is nog meer nieuws ...


> Een nieuw wagentype in Gent


Er was al langer vraag naar auto's met GPS, auto's met 5 deuren, ... Met het nieuwe type 'MINI LUXE' hopen we aan deze vragen tegemoet te komen. We starten met eentje om deze wagen zelf ook wat beter te leren kennen, maar uitbreiding is mogelijk : vanaf deze week kan je alvast aan de standplaats St Pieters Station een Citroën C3 reserveren onder wagenklasse 'MINI LUXE' (prijsklasse 2). Het betreft hier een compacte stadswagen, maar met net dat ietsje meer : 5-deurs, ingebouwde GPS, airco, mogelijkheid tot handenvrij bellen via de ingebouwde Bluetoothkit, parkeerhulp achteraan ... en een uniek panorama dankzij de zenith voorruit. Samengevat : een nog altijd compacte en zuinige wagen met toch ietsje meer comfort onderweg. Opgepast echter : meer extra's in de wagen betekent ook meer knopjes en knoppen om te bedienen. Wil je gebruik maken van de GPS of de Bluetoothkit, ..? Neem dan zeker even de tijd om er eventueel ook de handleiding op na te slaan die samen met het boordboek in de wagen ligt.

De wagen is nu al beschikbaar voor reservaties tot en met vrijdagmiddag. Vrijdag tegen de middag wordt hij definitief vrijgegeven voor gebruik. Ter info : wij kunnen helaas geen pre-reservaties vastleggen, wie interesse heeft om de wagen vanaf vrijdag te gebruiken kan eind deze week best een kijkje nemen op de website.


Alvast prettige feestdagen namens het ganse cambio-team!


Klik hier en stuur vrienden, kennissen of familie die mogelijk geïnteresseerd zijn een persoonlijke cambio e-card om hen hierover te informeren.