Nieuws

6 mei 2014 (Gent)

Gratis instap

Wat?
Als nieuwe cambio-gebruiker krijg je de instapkosten die je betaalt aan cambio 100% terugbetaald door de stad (maximum 35 euro). Deze subsidie geldt ook voor wie een partnerkaart aanvraagt (25 euro). Ook wie aansluit als bakfietsdeler komt hiervoor in aanmerking.

Duur van de subsidie
Alle aansluitingen die dateren vanaf 1 januari 2014 komen in aanmerking voor subsidiëring (dus met terugwerkende kracht).

Voorwaarden

- Je krijgt deze subsidie als je een natuurlijke persoon bent gedomicilieerd in Gent.
- Enkel als je een nieuw lid bent van cambio (autodelen of bakfietsdelen) kom je in aanmerking. Je bent nieuw als je je inschreef na 1 januari 2014.
- Je krijgt deze subsidie maar één keer.

Hoe kun je je aanvraag doen?

1.Aanvraagformulier invullen (zie onderaan deze pagina)
2.Nodige bijlages aan toevoegen (factuur waarop betreffende instapkosten vermeld staan)
3.Aanvraag indienen bij de stad (contactgegevens : zie formulier).

Opgepast, dit aanbod geldt "binnen de perken van de kredieten daartoe goedgekeurd op het budget van de Stad Gent", wat betekent dat eens de budgetten opgebruikt zijn uw aanvraag tot subsidie geweigerd kan worden. Of met andere woorden : aanbod geldt zolang de voorraad strekt. Cambio kan in deze geen sluitende garantie geven.
Men zegge het voort ... Surf naar de cambio facebook-pagina en deel ons berichtje met je vrienden en kennissen. Of klik hier en stuur vrienden, kennissen of familie die mogelijk geïnteresseerd zijn een persoonlijke cambio e-card om hen hierover te informeren.