Nieuws

1 maart 2011 (Vlaanderen)

Nieuw model in het aanbod - update

Eind december beet Gent de spits af met een nieuw wagentype. Er was immers al langer vraag naar auto's met GPS, auto's met 5 deuren, ... Met het nieuwe type 'MINI LUXE' hoopten we aan deze vragen tegemoet te komen. We startten met eentje om deze wagen zelf ook wat beter te leren kennen, maar meldden toen al dat uitbreiding mogelijk was.

Vanaf ca eind maart kan je ook in Antwerpen en Leuven een Citroën C3 reserveren onder wagenklasse 'MINI LUXE' (prijsklasse 2 - exacte standplaats nog te bepalen). Het betreft hier een compacte stadswagen, maar met net dat ietsje meer : 5-deurs, ingebouwde GPS, airco, mogelijkheid tot handenvrij bellen via de ingebouwde Bluetoothkit, parkeerhulp achteraan ... en een uniek panorama dankzij de zenith voorruit. Samengevat : een nog altijd compacte en zuinige wagen met toch ietsje meer comfort onderweg.

Opgepast echter : meer extra's in de wagen betekent ook meer knopjes en knoppen om te bedienen. Wil je gebruik maken van de GPS of de Bluetoothkit, ..? Neem dan zeker even de tijd om er eventueel ook de handleiding op na te slaan die samen met het boordboek in de wagen ligt.


Klik hier en stuur vrienden, kennissen of familie die mogelijk geïnteresseerd zijn een persoonlijke cambio e-card om hen hierover te informeren.