Nieuws

3 september 2012 (Vlaanderen)

E-cambio - update

Begin deze zomer breidde cambio haar aanbod aan elektrische wagens uit. Cambio-gebruikers kunnen nu een elektrische wagen ontlenen in Gent, Antwerpen en Leuven. Registratie en reserveren gebeurt volledig online.

Binnen het kader van het Vlaamse Proeftuinen-project breidde cambio haar aanbod aan elektrische wagens uit tot Gent, Antwerpen en Leuven. Momenteel kunnen cambio-gebruikers in Gent terecht aan de standplaatsen Ramen, AC Portus en aan het station van Gent Sint-Pieters. In Antwerpen kan dit aan de standplaats Kievit (Centraal Station) en in de gebouwen van de stad, Den Bell. In Leuven tenslotte kan de elektrische wagen ontleend worden aan het station.
Dit najaar wordt het aanbod verder uitgebreid met extra wagens in Antwerpen en Leuven en een eerste wagen in Hasselt.

Onze elektrische wagens zitten in prijsklasse 1 en worden voorbehouden voor kortere verplaatsingen (tot max 60 kilometer). Op deze manier worden deze wagens voorbehouden voor je kortere ritten (boodschappen, bezoekje of dienstverplaatsing in de regio, ...) en kunnen deze wagens meerdere keren per dag uitgeleend worden (de wagen op zich kan immers ruim 100 km rijden op 1 batterij). Onze software zorgt er daarbij voor dat het aantal reservaties afgestemd wordt op het ingeschatte gebruik. De nodige marges zijn daarbij voorzien, zodat iedereen gegarandeerd is van een aangename en comfortabele rit. Voor langere ritten kan je altijd beroep doen op onze gewone wagens.

Interesse? Wens ook jij toegang tot de elektrische wagens?
Eerste voorwaarde is natuurlijk dat je over een cambio-kaart beschikt. Is dat nog niet het geval, dan kan je je online inschrijven.

Wie een cambio-kaart heeft, kan zich online (onder mycambio) registreren als e-cambio gebruiker. Even de handleiding doornemen en je bent vertrokken ...
Elektrisch rijden is heel eenvoudig, maar het rijden met automatische versnellingen vraagt toch enige gewenning. Eenmaal daaraan gewoon, merk je al snel dat het stille karakter van de wagen en die automaat er net voor zorgen dat het heel ontspannen en aangenaam rijden is met zo'n elektrische wagen.

Lees ook even het item 'E-cambio : gebruikers aan het woord' .. en zie hoe andere gebruikers deze wagens ervaarden.


Klik hier en stuur vrienden, kennissen of familie die mogelijk geïnteresseerd zijn een persoonlijke cambio e-card om hen hierover te informeren.