Nieuws

27 maart 2013 (Kortrijk)

Mini-bestelwagen in Kortrijk

Om aan de groeiende vraag tegemoet te komen en tegelijkertijd het keuze-aanbod te vergroten, breidt cambio haar aanbod in Kortrijk uit met een mini-bestelwagen (type Citroen Berlingo). Daarmee komt de teller in Kortrijk (voorlopig) op 4 deelauto's te staan en kunnen nu ook aan de Graanmarkt 2 wagens ontleend worden.

De mini-bestelwagen biedt plaats aan 5 inzittenden, maar geeft daarnaast nog ruim kofferruimte voor het transporteren van grotere goederen of meer bagage. Ideaal voor een kleine verhuis, grote boodschappen, een weekendje op stap ... Misschien dus nog net op tijd voor wie plannen heeft voor het nakende paasverlof.

De mini-bestelwagen zit in prijsklasse 2 en is daarmee dus iets duurder in gebruik dan de gewone stadswagentjes aan het station en op de Graanmarkt. Het verschil is echter relatief beperkt, zodat deze wagen ook een alternatief kan vormen wanneer de gewone cambio-wagens niet beschikbaar blijken.

Kan dit vrienden, familie, kennissen of collega's interesseren? Klik hier en stuur hen een persoonlijke cambio e-card om hen hierover te informeren.