Nieuws

13 juni 2012 (Roeselare)

Cambio opgestart in Roeselare

Vandaag, woensdag 13 juni, startte cambio op in Roeselare en dit op 2 locaties. Vanaf midden juni kan je terecht op de Botermarkt (2 wagens) en op het De Coninckplein (1 wagen).

Interesse?
Wil je eerst nog verdere concrete informatie over hoe cambio nu precies werkt. Of wil je je al direct aansluiten? In beide gevallen ben je van harte welkom op de info-avond die cambio en de stad Roeselare samen organiseren! Op maandag 2 juli (om 19.30 uur) wordt het systeem in detail uitgelegd en krijg je informatie over de wagens, het gebruik, de tarieven, ... Er is ook tijd voorzien voor vragen. De toegang is gratis - inschrijven vooraf hoeft niet en alles natuurlijk geheel vrijblijvend. Cambio en de stad Roeselare heten je alvast van harte welkom! Plaats van afspraak : Conferentiezaal - Stadhuis.

Cadeautje vanwege de stad.
Inwoners van de stad Roeselare kunnen, net zoals de mensen uit Gent, gratis inschrijven. De instapkost (35 euro) neemt de stad Roeselare voor z'n rekening. Mooi meegenomen ...


Ps Ken je vrienden, familie of kennissen uit Roeselare die mogelijks geinteresseerd kunnen zijn in cambio? Breng hen zeker op de hoogte, nodig ze mee uit voor de infoavond of klik hier en stuur ze een persoonlijke cambio e-card om hen hierover te informeren.

Ps2 Laat je naam achter op deze site (via Folder aanvragen - kies regio "Roeselare"). Je krijgt dan de nodige info betreffende cambio en bovendien houden we je dan op de hoogte van de geplande infosessies in Roeselare of van eventuele toekomstige uitbreidingen.