Nieuws

30 oktober 2013 (Antwerpen)

Opening 1e ophaalpunt in Merksem

De stad Antwerpen en cambio hebben vandaag een eerste cambio-standplaats geopend in Merksem, op het Kroonplein.

Daarmee is cambio in Antwerpen op weg naar een verdubbeling van het cambio netwerk. In de zomer van 2012, tijdens de opening van de 15e cambiostandplaats aan het MAS, kondigden cambio en de stad aan dat zij in 1 jaar het netwerk wilden verdubbelen. Vandaag komt de teller op 28 plaatsen te staan met de opening van deze nieuwe standplaats op het Kroonplein in Merksem.

In de komende maanden zal het cambio-netwerk nog verder groeien tot 35 standplaatsen met nieuwe/extra locaties in Antwerpen centrum, Merksem, Deurne Zuid, Antwerpen Noord en Borgerhout. Daarmee wordt de doelstelling om het netwerk te verdubbelen ruimschoots gerealiseerd.

Het Antwerpse Parkeerbedrijf steunt die groei omdat 1 cambio deelauto tot 12 privé auto's van de straat kan halen. Cambio en de stad blijven ambitieus om op termijn in elk district aanwezig te zijn en elke Antwerpenaar een cambio-deelauto aan te bieden op wandel- of fietsafstand.

Klik hier en stuur vrienden, kennissen of familie die mogelijk geïnteresseerd zijn een persoonlijke cambio e-card om hen hierover te informeren.