Nieuws

21 november 2013 (Merelbeke)

Cambio opgestart in Merelbeke

In aanwezigheid van de burgemeester en van schepenen Vrijens en De Keukelaere werd vandaag het startschot gegeven voor de lancering van cambio autodelen in Merelbeke.

Bewoners die niet elke dag gebruik maken van de wagen kunnen in Merelbeke nu ook een auto uitlenen via cambio. Cambio autodelen valt best te vergelijken met een uitleendienst, maar dan niet voor boeken of DVDs, maar voor auto's. Wie bij cambio aangesloten is kan een auto reserveren voor de periode dat hij/zij er één wil, op het moment dat hem/haar het best uitkomt. Een cambio-gebruiker betaalt in functie van het gebruik (tijd en kilometers) en kan dus heel wat geld uitsparen als de auto slechts sporadisch gebruikt wordt (lees : minder dan 10.000 km op jaarbasis). Van de wagens zelf (onderhoud, keuring, administratie, ...) hoeft men zich niks aan te trekken, cambio zorgt voor alles. Kortom : ideaal voor wie weinig rijdt ... of als alternatief voor de vaak minder gebruikte 2e wagen.

Wie in Merelbeke wil autodelen, kan terecht op 2 afhaalpunten, met name in het centrum (nabij de Stelplaats) of in de Flora-wijk (op het Floraplein). Er wordt gestart met 2 wagens, maar met de bedoeling dit aanbod verder uit te breiden in functie van het gebruik.

Instapkorting

Inwoners van Merelbeke die aansluiten bij cambio voor eind 2013 kunnen genieten van een korting op de instapkosten van 15 euro : waar de instapkosten normaal 35 euro bedragen, betalen deze snelle beslissers slechts 20 euro. Bovendien kunnen ze ook nog intekenen op het cambio-proefaanbod dat nog loopt tot 15 december .. ideaal om cambio even uit te testen.

Meer informatie
Interesse? Altijd welkom op de info-avond die cambio en de gemeente samen organiseren op woensdag 11 december om 20u. Deelname is gratis en vrijblijvend - afspraak in het gemeentehuis.
Men zegge het voort ... Surf naar de cambio facebook-pagina en deel ons berichtje met je vrienden en kennissen. Of klik hier en stuur vrienden, kennissen of familie die mogelijk geïnteresseerd zijn een persoonlijke cambio e-card om hen hierover te informeren.