Nieuws

8 mei 2015 (Antwerpen / Gent)

Nieuw : de c1 cabrio

Mogen we even onze jongste (en kleinste) cambio-telg aan jullie voorstellen? De nieuwe C1 cabrio

Zijn troeven :

- De nieuwe C1 is een ultra-compacte stadswagen. Klein en wendbaar voor wie toch met de wagen in de stad moet (al prefereren we daar de fiets en bus of tram), maar voldoende "mans" (vanDale : de au·to - mannelijk - meervoud: auto's - verkleinwoord: autootje) om te gebruiken op langere trajecten.

- Net zoals z'n voorganger is de c1 een automaat ... dat went snel en het gemak niet langer te moeten koppelen kan je al snel niet meer missen, zeker in druk verkeer.
Ps Voor de fervente "schakelaars" : overschakelen op manuele schakelmodus kan probleemloos

- We hebben gekozen voor een 3deursversie : de achterbank leent zich niet echt voor passagiers, maar is dan weer wel geschikt als extra kofferruimte. Met neergeklapte achterbank heb je plaats zat voor een weekendje weg.

- Dankzij het multi-mediasysteem beluister je onderweg je eigen favoriete muziek via je smartphone. Klein minpuntje : je bent ook aangewezen op je eigen gps (op smartphone) om op verkenning te trekken, geen GPS beschikbaar in dit model.

- Zijn open dak ... die maakt het je mogelijk volop te genieten van de zonnige zomerdagen die er momenteel lijken aan te komen

Vanaf woensdag 14 mei in het aanbod in Gent en Antwerpen ter vervanging van de huidige smart cabrio's , maar nu al te reserveren (wagenklasse : Micro Cabrio).


Benieuwd wat jullie ervan denken. Laat ons dat gerust weten ...

Ps Benieuwd hoe hij er uit ziet? Op onze facebookpagina plaatsten we een eerste foto ter kennismaking :
www.facebook.com/cambioAutodelen