Nieuws

26 april 2016 (België)

Een auto met automatische versnellingsbak gebruiken?

Met de komst van de Fiat 500 in Brussel en binnenkort in Vlaanderen, vind je nu bijna overal een auto met automatische versnellingsbak in onze vloot, naast de C1 en de Seat Mii, die je al kon reserveren in enkele Vlaamse steden. Bij het maken van de reservatie kan je gemakkelijk kiezen om met een 'automaatje' te rijden. Daarnaast hebben wij ook gedacht aan die mensen die liever helemaal niet met een automaat willen rijden.

Reserveren zal kunnen via de "Uitrusting"-opties in onze software. Wie vandaag naar het buitenland wil of een wagen met GPS wenst, maakt al vaker gebruik van het vak "Uitrusting". Die keuzemogelijkheden gaan we nu ruimer uitbreiden.

Zo maken we het voortaan mogelijk om specifiek een wagen met de uitrusting automatische versnellingsbak te reserveren.
Omgekeerd : rij je liever niet met automatische versnelling, dan kan je ervoor kiezen de uitrusting manuele versnellingsbak aan te vinken. Dan kom je zeker niet in een automaat terecht. Het aanbod wordt natuurlijk ook iets beperkter ...

Voor een wagen in cabrio/opendak-versie (Citroen c1) vink je voortaan de uitrusting "cabrio" aan. Niet vergeten als binnenkort (hopelijk) de lente echt aanbreekt. ;-)

Opgepast, indien je specifieke uitrusting vraagt (hier al dan niet automaat of cabrio) kan je in geval van omboeking best altijd even dubbelchecken of hiermee rekening gehouden werd.

Niet onbelangrijk, je vindt deze soort wagens terug onder de wagenklasse "micro - 2+2pl"!