Nieuws

6 juli 2011 (Gent)

E-cambio zoekt M/V gebruikers - infosessie

We meldden het al eerder : sinds begin april telt cambio een volwaardig elektrisch voertuig in haar wagenpark te Gent. Meer bepaald op standplaats Ramen, hartje Gent. De wagen is ondertussen ingereden, de eerste ritten afgelegd en dit tot grote tevredenheid van onze eerste test-gebruikers. Het rijden met een automaat blijkt snel te wennen en zelfs sterk in de smaak te vallen, vooral voor stadsverkeer waar het niet moeten schakelen als een enorme luxe ervaren wordt. De wagen biedt ook comfortabel plaats voor 4 personen en wie boodschappen wil doen, kan met de neergeklapte achterbank moeiteloos al zijn gerief kwijt in de koffer. Extra voordeel voor business-gebruikers : het gebruik van de elektrische wagen is 120% aftrekbaar.

Kortom, een ideale wagen voor uw kortere verplaatsingen waar u misschien toch ook soms eens voor op één van onze wagens terugvalt (boodschappen, familiebezoekje, vergadering ..). Wat de actieradius betreft spelen we op heel veilig : daar waar je zelfs met 4 personen in de wagen makkelijk tot 100 km rijdt en dit ook op gewest- en andere niet stadswegen, beperken we ons voertuig in 1e instantie tot max. 75 km (benaderend). Ruim voldoende echter voor heel wat kortere verplaatsingen zoals hierboven vermeld.

Zin om eens te proberen? Om je op weg te helpen bij de 1e rit voorzien we een korte infosessie. Geef even je naam door aan de klantendienst en we laten je weten wanneer een volgende sessie plaats vindt. We vertellen je kort waar je op moet letten, laten je de wagen even uitproberen en een half uurtje later krijg je 'groen licht' om deze wagen op Ramen te reserveren. De wagen valt onder prijsklasse 1, je betaalt er dus niet meer voor dan voor onze andere kleine stadswagentjes. Interesse? Een mailtje naar vlaanderen@cambio.be volstaat. We verwittigen je dan automatisch wanneer een volgende e-sessie ingepland wordt.

Infosessie in juli : 12 juli om 17.30u - meer info via vlaanderen@cambio.be

Zomers kennismakingsaanbod De I-MiEV valt onder prijsklasse 1. Tijdens de zomermaanden geven we je echter graag de kans deze wagen even uit te proberen : tot eind augustus krijg je een korting van maar liefst 25 % op de uur- én kilometerkost. Interesse? Contacteer ons voor een volgende infosessie.