Nieuws

4 augustus 2010 (Antwerpen)

Adoptiestandplaatsen in Antwerpen gezocht

Naar analogie met o.a. Gent wil cambio ook in Antwerpen haar netwerk verder uitbreiden zodat we op termijn in alle districten aanwezig zijn en elke inwoner van de stad op wandel- of fietsafstand een cambio-wagen kan ophalen. Daartoe hebben wij echter locaties nodig waar we onze wagens kunnen plaatsen.

Daarom is cambio in Antwerpen op zoek naar locaties op privé-terrein waar we onze wagens kunnen ‘stallen’ (zoals dat nu bvb al het geval is op de NMBS-parkings en in de parkeergarages van Q-Park en Vincipark). Heeft u weet van zo’n geschikte locatie in de buurt waar u woont, werkt of soms langskomt? Laat ons dit dan even weten. (exacte plaats van de locatie en indien mogelijk ook de eigenaar van dit terrein). Misschien heeft u dan binnenkort een standplaats in uw onmiddellijke woon- of werkomgeving.

Alle mogelijke tips zijn welkom en kunnen opgestuurd worden naar vlaanderen@cambio.be met de vermelding ‘Mogelijke cambio-adoptieplaats gevonden in ...’ (met vermelding locatie).


Opgepast, er zijn natuurlijk een aantal voorwaarden verbonden aan dergelijke potentiele cambio-standplaats : de plaats moet 24/24 en 7/7 toegankelijk zijn voor het ophalen en terugbrengen van de wagens en is bij voorkeur centraal gelegen, het parkeren van de wagen moet op veilige wijze kunnen gebeuren en de plaats situeert zich op een locatie waar u zelf ook de wagen zou willen ophalen .. ook ’s avonds.